Προσφυγή κατά Κοντονή ο Παναθηναϊκός

Τη νομική οδό ακολουθεί ο Παναθηναϊκός στην προσπάθεια κατάπτωσης της ποινής που επέβαλε ο Σταύρος Κοντονής για το ντέρμπι.

Προσφυγή κατά Κοντονή ο Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσέφυγε στο Διοικητικό Εφετείο κατά της απόφασης του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, για επιπλέον τιμωρία της σχετικά με τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η διοικητική ποινή που έχει δικαίωμα να επιβάλλει ο εκάστοτε υφυπουργός αθλητισμού σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο προβλέπει πρόστιμο 90.000 ευρώ και κλείσιμο των θυρών 13 και 14 μέχρι το τέλος της κανονικής σεζόν στη Super League.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Live Sport", οι "πράσινοι" κατέθεσαν αίτημα ακύρωσης της υπουργικής απόφασης, σε συνεργασία με το δικηγορικό γραφείο του πρώην υπουργού εσωτερικών Σπύρου Φλογαΐτη, και θα εκδικαστεί στις 10 Μαρτίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μίκρυνε τις θύρες 13 και 14 ο Παναθηναϊκός!

Παρέμβαση Κοντονή στον Sport 24 Radio 103,3: "Ο Αλαφούζος μου είπε να κλείσω τη θύρα 13"

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ