Προσφυγή ο Μπεργκ, στην FIFA τον παίκτη ο ΠΑΟ

Στα άκρα οι σχέσεις του Μάρκους Μπεργκ με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού ο Σουηδός επιθετικός κατέθεσε προσφυγή ζητώντας τα δεδουλευμένα του και να μείνει ελεύθερος!

Προσφυγή ο Μπεργκ, στην FIFA τον παίκτη ο ΠΑΟ

Το γυαλί ράγισε για τα καλά και ο Μάρκους Μπεργκ δύσκολα θα φορέσει ξανά τα πράσινα. Μετά την απόρριψη της χαμηλής πρότασης που έκανε η Αλ Αΐν στον Παναθηναϊκό, ο 31χρονος επιθετικός κατέθεσε προσφυγή, με σκοπό να κερδίσει την ελευθέρας του και να πάρει όλα τα οφειλόμενα χρήματα!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πλευρά του Παναθηναϊκού, ο Μπεργκ έστειλε έγγραφο το μεσημέρι της Τετάρτης (21/6) μαζί με τον δικηγόρου του στην "πράσινη" ΠΑΕ, ζητώντας την δόση του Μαΐου που δεν έχει καταβληθεί ακόμα ( και υπολογίζεται σε περίπου 250.000€), την ελευθέρας του και το υπόλοιπο του συμβολαίου μέχρι το 2019.

Εφόσον ισχύει αυτό που λέει ο Παναθηναϊκός, ο Μπεργκ έχει δικαίωμα προσφυγής για να διασφαλίσει μόνο τα συγκεκριμένα χρήματα, όχι όμως για να πάρει την ελευθέρας του. Για να έχει δικαίωμα για κάτι τέτοιο πρέπει, ουσιαστικά, να διπλώσουν οι δόσεις. Οι πράσινοι πάντως δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ FIFA

Είναι ξεκάθαρο πως όλο αυτό είναι ένας μοχλός πίεσης μετά την... διπλή άρνηση της ΠΑΕ στις προτάσεις της Αλ Αΐν την Τρίτη (20/6) και επιπλέον η πλευρά του παίκτη έχει αποφασίσει να ακολουθήσει και το δικαστικό δρόμο, κάτι που στον Παναθηναϊκό δεν έχουν σκοπό να αφήσουν αναπάντητο.

Ίσως και εντός της ημέρας (21/6) οι πράσινοι θα καταθέσουν καταγγελία στην FIFA τόσο εναντίον του παίκτη και του ατζέντη του, για τις συζητήσεις με άλλο σύλλογο χωρίς να βρίσκεται ο παίκτης στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του και χωρίς την άδεια του συλλόγου, ενώ θα κάνουν καταγγελία και κατά της Αλ Αΐν για παράνομη προσέγγιση ποδοσφαιριστή ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2019.

Και όπως καταλαβαίνετε, πλέον έχουν βγει τα... πυρηνικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK