Προσφυγή σε βάρος του Παναθηναϊκού και ο Πλατανιάς!

Ο Κώστας Καίσαρης αποκαλύπτει καταγγελία του Πλατανιά στην ΕΠΟ γιαοφειλή 200.000 ευρώ από τη μεταγραφή του Ουσμάν Κουλιμπαλί στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε αναλυτικά.

Προσφυγή σε βάρος του Παναθηναϊκού και ο Πλατανιάς!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά τους δύο πρώην ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, Εσιέν και Ταυλαρίδη, που έχουν ζητήσει με προσφυγές τα λεφτά τους (γύρω στις 700.000 ο πρώτος και 250.000 ο δεύτερος) ήρθε η σειρά του Πλατανιά να καταγγείλει τον Παναθηναϊκό στην ΕΠΟ.

Η οφειλή, ύψους περίπου 200.000 ευρώ, ανατρέχει στη μεταγραφή του Ουσμάν Κουλιμπαλί που έγινε πέρυσι το καλοκαίρι. Παρά το γεγονός ότι έχει παρέλθει η ημερομηνία εξόφλησης, ο Παναθηναϊκός δεν έχει αποδώσει τα χρήματα, με αποτέλεσμα η ομάδα της Κρήτης να κάνει τη σχετική καταγγελία. Ίσως να μην είναι τυχαίο, ότι η ενέργεια του Πλατανιά ήρθε μετά τις αντεγκλήσεις των δυο ομάδων στο πρόσφατο μεταξύ τουςπαιχνίδι, στη Λεωφόρο, στις 19 Ιανουαρίου.

Η ΠΑΕΠαναθηναϊκός μέσω διαρροής, είχε κάνει λόγο για τραμπουκισμούς εις βάρος των διαιτητών. Καθώς και για " δηλώσεις παραγόντων που η ομάδα τους ευνοείται μόνιμα όλα τα τελευταία χρόνια". Ο Πλατανιάς από τη πλευρά του αναφερόταν σεπέναλτι-φάντασμα υπέρ του Παναθηναϊκού, καθώς και για την παρακλήσεις από πλευράς των "πρασίνων" να μην αναφερθεί στο φύλλο αγώνος η παρουσία του Χ. Παναγοπουλου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια, καθώς δεν έχει επίσημη ιδιότητα στην ΠΑΕ ΠΑΟ, λόγω των προβλημάτων με τη δικαιοσύνη.

Στη συνέχεια ακολούθησε η καταγγελία για τα χρήματα για τον Κουλιμπαλί. Καταγγελία η οποία θα εξετασθεί από το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Θυμίζουμε ότι αν ο Πλατανιάς δεν δεχθεί διακανονισμό της οφειλής σε δόσεις και δεν καταβληθούν άμεσα τα χρήματα, τότε θα έχει πρόβλημα με την αδειοδότηση. Κάτι που ισχύει και για τις περιπτώσεις Εσιέν (η προσφυγή του οποίου προσδιορίστηκε να συζητηθεί τη Δευτέρα) και Ταυλαρίδη με το συνολικό ποσό, να ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK