Πρόστιμο στον Στραματσόνι

Με πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Αντρέα Στραματσόνι από την πειθαρχική επιτροπή της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, εξαιτίας της συμμετοχής του σε κύκλωμα παράνομων μεταγραφών.

Πρόστιμο στον Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τον περασμένο Δεκέμβριο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι μπήκε σε μπελάδες, kαθώς βρέθηκε ανάμεσα στους εννέα κατηγορούμενους για τις μεταγραφές του Ιταλού μπακ, Μάρκο Μότα.

Τρεις μήνες αργότερα, ολοκληρώθηκε η διερεύνηση της υπόθεσης και εκδόθηκε η απόφαση για τους συνολικά εννέα κατηγορούμενους. Στον προπονητή του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ, το οποίο καλείται να καταβάλει άμεσα. Ο Στραματσόνι τιμωρήθηκε με βάση το άρθρο 5 των ιταλικών κανόνων ποδοσφαίρου, για τη διαπραγμάτευση και τη σύναψη μεταγραφής την περίοδο που εργάστηκε στην Ουντινέζε.

Να σημειώσουμε ότι ο Μότα αποκτήθηκε από τη "γηραιά κυρία" το καλοκαίρι του 2010, έχοντας περάσει την προηγούμενη σεζόν στη Ρόμα κι ενώ μεταξύ 2005 και 2009 ανήκε στην Ουντινέζε. Από τη Γιουβέντους δόθηκε δανεικός σε τρεις συλλόγους, μεταξύ των οποίων η Τζένοα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK