Πρόταση "σφήνα" Ολυμπιακού για Μολέδο!

Η κίνηση των Πειραιωτών για τον Βραζιλιάνο, τι περιλαμβάνει η προσφορά τους, η εσωτερική «αντίδραση» στην ΠΑΕ και ο Αλαφούζος που είναι «εκεί» και θα έχει τον τελευταίο λόγο.

Πρόταση "σφήνα" Ολυμπιακού για Μολέδο!
Μολέντο EUROKINISSI

Ο τεράστιος «τζόγος» και τα παιχνίδια εξουσίας (στην πλάτη του… παρατημένου Παναθηναϊκού) γύρω απ’ τη μετακίνηση του Ροντρίγο Μολέδο καλά… κρατούν!

Κι ενώ άπαντες βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης του Γιάννη Αλαφούζου στο «πακέτο» της τελικής πρότασης του ΠΑΟΚ, όπως αυτή προέκυψε από την 4ωρη διαπραγμάτευση της Τρίτης (16/1), βγήκε στο προσκήνιο προσφορά «σφήνα» και από τον Ολυμπιακό! Για αντίστοιχο 6μηνο δανεισμό του Βραζιλιάνου στόπερ με έμψυχα ανταλλάγματα!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι Πειραιώτες έχουν ρίξει στο τραπέζι κάτι λιγότερο από μισό εκατ. ευρώ και τον Τάσο Καραμάνο ελεύθερο και πληρωμένο ως το καλοκαίρι (επέστρεψε προ μίας εβδομάδας απ’ το δανεισμό του στη Ρίο Άβε).

Κατά μία πληροφορία ο Ολυμπιακός έκανε την συγκεκριμένη κίνηση πριν από 48 ώρες, τόσο για να «χαλάσει» τη μετακόμιση του παίκτη στον δικέφαλο του Βορρά, όσο και για να κάνει επίδειξη δύναμης σε μία μεταγραφή που –μολονότι σε πρώτη φάση θα είναι για 6 μήνες- μπορεί να επηρεάσει τις «ισορροπίες» του πρωταθλήματος.

Την ίδια στιγμή η τελική πρόταση του ΠΑΟΚ ήταν περίπου 400.000 ευρώ, με κάλυψη του 1/3 των δεδουλευμένων του Μολέδο, συν τους Κωνσταντινίδη (ελεύθερο και πληρωμένο), Κάτσε (δανεικό ως το καλοκαίρι κι ακολούθως με καθεστώς συνιδιοκτησίας) και Μυστακίδη (δανεικό ως το καλοκαίρι).

Την τελική απόφαση θα την πάρει ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος, που βεβαίως και δεν έχει «αποχωρήσει» από τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι «εκεί» κι έχει τον τελευταίο λόγο σε όλες τις «κεντρικές» αποφάσεις.

Εντός του Παναθηναϊκού υπήρξαν πολλές αντίθετες «φωνές» στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη στον Ολυμπιακό (όπως παραδείγματι από τον υπηρεσιακό πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Κωνσταντίνου), αφού άπαντες «ζυγίζουν» πάρα πολύ τις τεράστιες «αντιδράσεις» που θα υπάρξουν στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Διότι αν ήταν μια φορά «βαρύ» στο θυμικό των οπαδών η προοπτική δανεισμού του Μολέδο στον ΠΑΟΚ, στην προκειμένη περίπτωση μία μετακίνηση προς τον Ολυμπιακό, θα ήταν… δέκα φορές πιο «βαριά» κι ασήκωτη για τον κόσμο.

Από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου πάντως, οι στενοί συνεργάτες του δεν δείχνουν να… προβληματίζονται και ιδιαίτερα με τις αντιδράσεις του κόσμου και «σπρώχνουν» το θέμα του Ολυμπιακού. Να δούμε λοιπόν τι εξελίξεις θα «γεννήσει» το υπόλοιπο της ημέρας, σε μία κατάσταση που είναι απόλυτα οριακή!

News 24/7

24MEDIA NETWORK