"Πρώτη" Αυλωνίτη στην αποστολή του ΠΑΟ!

Γιατί ο Ουζουνίδης πήρε μαζί του τον 27χρονο στόπερ στο Αγρίνιο και ποια είναι τα πλάνα του για την ενδεκάδα του σαββατιάτικου αγώνα με τον Παναιτωλικό (23/9, 20:30).

"Πρώτη" Αυλωνίτη στην αποστολή του ΠΑΟ!
avlonitis

Απ' τη μία ο τραυματισμός του Γιώργου Κουτρουμπή στους προσαγωγούς (έκανε ξανά θεραπεία την Παρασκευή) κι απ' την άλλη ο μεγαλύτερος βαθμός ετοιμότητας του Τάσου Αυλωνίτη, έφεραν το 13ο και τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού στην "πράσινη" αποστολή για το σαββατιάτικο (23/9) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε στους 20 παίκτες της αποστολής και τον 27χρονο αμυντικό, προκειμένου να έχει στον πάγκο μία έξτρα επιλογή στους στόπερ, ωστόσο έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του για το βασικό, κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Παναθηναϊκού στο ματς με τους Αγρινιώτες, διατηρώντας τους Μολέδο και Κουρμπέλη στα μετόπισθεν. Στα άκρα της άμυνας θα ξεκινήσουν οι Γιόχανσον και Χουλτ (επανέρχεται στην ενδεκάδα).

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα πάρουν θέση οι Σιλά και Χίλιεμαρκ, με τους Μουνιέ και Λουντ στις πτέρυγες, ενώ τη θέση του "λαβωμένου" Λουτσιάνο, πίσω απ' τον Αντρές Τσάβες θα πάρει ο Όμρι Άλτμαν.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Καμπέσας, Κουτρουμπής (έκαναν θεραπεία), ο Τζανδάρης (ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα) και βεβαίως ο Λουτσιάνο. Τη δε 20μελή αποστολή που αναχώρησε στις 5:15 μ.μ. για το Αγρίνιο αποτελούν οι: Βλαχοδήμος, Διούδης, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Χουλτ, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Ρέις, Σιλά, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Τσάβες, Μολίνς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK