Ψάχνει πλέον (και) πρόεδρο και λεφτά ο Παναθηναϊκός

Η οριστική παραίτηση Μαυροκουκουλάκη, η «απενεργοποίηση» των Παναγόπουλου, Μπαλωμένου από την ΠΑΕ στο… δρόμο του Αλαφούζου, το έκτακτο δ.σ. της Παρασκευής και η αναζήτηση χρημάτων για να μην «σκάσει» από τώρα το… κανόνι που άφησε πίσω του ο μεγαλομέτοχος.

Ψάχνει πλέον (και) πρόεδρο και λεφτά ο Παναθηναϊκός
alafouzos

Μετά την προαναγγελία οριστικής αποχώρησης, το «παρκάρισμα» των μετοχών και την απόφαση παύσης της χρηματοδότησης στον Παναθηναϊκό (που σας αποκάλυψε νωρίς το απόγευμα το Contra.gr), το επόμενο… βήμα της διοίκησης Αλαφούζου, ήταν η… απομάκρυνση στενών συνεργατών του από το «κάδρο» και την καθημερινότητα της ΠΑΕ.

Και σ’ αυτούς δεν περιλαμβάνονται βεβαίως ο παραιτηθείς πρόεδρος Μάνος Μαυροκουκουλάκης (ενημέρωσε όλα τα στελέχη μέσω mail για την απόφασή του και μάζεψε τα πράγματά του από την ΠΑΕ), ούτε ο επίσης παραιτηθείς από το μεσημέρι της Τρίτης (26/9) Δημήτρης Γούναρης. Αλλά οι Χρήστος Παναγόπουλος και Αθηνά Μπαλωμένου, οι οποίοι «απενεργοποιούνται» πλέον από την καθημερινότητα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κι ακολουθούν το δρόμο που άνοιξε ο ίδιος ο Αλαφούζος.

Η επόμενη διοικητική εξέλιξη στο «τριφύλλι» προσδιορίζεται για το πρωί της Παρασκευής (29/9), όπου θα πραγματοποιηθεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, με κεντρικά θέματα την αντικατάσταση των Μαυροκουκουλάκη, Γούναρη, την εκλογή νέου προέδρου, τη συγκρότηση ειδικής επιτροπής που θα αναλάβει να κάνει επαφές με επιφανείς Παναθηναϊκούς, ζητώντας την οικονομική βοήθειά τους για να μπορέσουν να καλυφθούν οι άμεσες υποχρεώσεις της ομάδας και να μην «σκάσει» από τις αρχές Δεκέμβρη το… κανόνι που άφησε πίσω του ο Γιάννης Αλαφούζος και η διοίκησή του.

Ο πιο πιθανός «διάδοχος» του Μαυροκουκουλάκη στην προεδρία της ΠΑΕ είναι ο μέχρι σήμερα, α’ αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωνσταντίνου.

Εξετάζεται δε και η προοπτική να «έρθουν» λίγο πιο πίσω χρονικά οι εισπράξεις ορισμένων εσόδων της ΠΑΕ, ούτως ώστε να καταστεί δυνατόν να εξοφληθεί τουλάχιστον η δόση Οκτώβρη προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ και να μην αρχίσει «τσουνάμι» προσφυγών ή καταγγελίες από παλιούς παίκτες του Παναθηναϊκού που έχουν κάνει διακανονισμούς…

News 24/7

24MEDIA NETWORK