Ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού ο Λούκας Βιάτρι!

(Φορ)τσάρει για κοινοτικό επιθετικό ο Παναθηναϊκός με τον Αργεντινό (κάτοχο ιταλικού διαβατηρίου) της Εστουδιάντες να έχει τραβήξει την προσοχή τους στην παρούσα φάση! Τι λέει ο παίκτης, τι ζητάει η ομάδα της Αργεντινής και πώς μπορεί να τον κλείσει το Τριφύλλι.

Ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού ο Λούκας Βιάτρι!

Μετά την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση Ανσαριφάρντ για τον Παναθηναϊκό, που απ’ τη στιγμή που δεν είχε διαθέσιμη θέση μη κοινοτικού, ΔΕΝ μπορούσε να μπει πιο ενεργά στην υπόθεση του Ιρανού φορ, οι «πράσινοι» έχουν ρίξει πλέον το βάρος στην απόκτηση ενός κοινοτικού επιθετικού, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Μπεργκ και Λέτο.

Στο «μικροσκόπιο» του Νίκου Λυμπερόπουλου (σε συνεργασία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη) βρίσκονται του τελευταίο διάστημα τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις επιθετικών απ’ την "κοινοτική" αγορά με τον Λούκας Βιάτρι να κερδίζει πόντους τις τελευταίες ημέρες. Ο 29χρονος, διεθνής Αργεντινός φορ (κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου) είναι ένας απ’ τους κυνηγούς που έχει εγκρίνει κι έχει δώσει το πρώτο «ΟΚ» ο Ουζουνίδης, καθώς θεωρεί πως ταιριάζει σ’ αυτό που έχει στο μυαλό του για την «πράσινη» γραμμή κρούσης.

Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν μιλάμε για… εύκολη υπόθεση, αφού αν και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι (όπερ σημαίνει πως μπορεί να διαπραγματευτεί από τώρα με όποια ομάδα επιθυμεί), η Εστουδιάντες ζητάει πολλά χρήματα για να τον αποδεσμεύσει από τώρα, πριν δηλαδή εκπνεύσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

Ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού ο Λούκας Βιάτρι!
ABARTOLICHE

Ο Βιάτρι απ’ την πλευρά του δείχνει "ψημένος" με την προοπτική της μετακόμισης στον Παναθηναϊκό (δεν είχε ζήσει μέχρι σήμερα στην καριέρα του την εμπειρία της Ευρώπης) και πιέζει την ομάδα του προς αυτή την κατεύθυνση, όμως προς το παρόν η Εστουδιάντες δεν «πέφτει». Και το θέμα δείχνει πως θα… τραβήξει, με το χρόνο μην είναι σύμμαχος του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα, στην «πράσινη» λίστα παραμένει και ο Μίκαελ Ισακ των Ράντερς (επίσης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι), ωστόσο η Ράντερς στην οποία ανήκει αξιώνει μισό εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει τώρα. Λεφτά που δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει ο Παναθηναϊκός για έναν παίκτη που μένει ελεύθερος σε 6 μήνες.

"ΒΛΕΠΕΙ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚ!

Από εκεί και πέρα, αν και στον χειμερινό» μεταγραφικό σχεδιασμό των Λυμπερόπουλου -Ουζουνίδη δεν υπήρχε αρχικά σκέψη για δεξιό μπακ, καθώς η κίνηση για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση είχε μεταφερθεί για το καλοκαίρι, οπότε εκπνέει το συμβόλαιο του Μέστο, τα δεδομένα ενδέχεται να τροποποιηθούν. Ο τραυματισμός του Μέστο (θλάση στο δικέφαλο) που θα τον κρατήσει εκτός μάχης για 15-20 μέρες και η απουσία του Κουλιμπαλί στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, έχουν αφήσει τον Παναθηναϊκό με μοναδικές επιλογές για το δεξιό άκρο της άμυνας τους Ρέις (θα παίξει βασικός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ) και Μαρινάκη.

Οι πληροφορίες του Contra.gr αναφέρουν πως "πράσινοι" τσεκάρουν εκ νέου κάποιες περιπτώσεις (και) για τα δεξιά, έχοντας πάντα στα υπόψην τους απ’ την ελληνική αγορά την περίπτωση του Κυριάκου Κιβρακίδη του Ατρόμητου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Λέτο: Πρώτο θέμα στην ατζέντα του Λυμπερόπουλου τον Φλεβάρη
Ουζουνίδης: "Μία νίκη με την ΑΕΚ δεν λύνει όλα τα προβλήματα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK