Ρίτσι και Άγκους για Παναθηναϊκό (VIDEOS)

Η απόσυρση του "πράσινου" ενδιαφέροντος για τον Γκιγιέρμο Ροντρίγκεζ της Ελλάς Βερόνα, ενεργοποιεί τις εναλλακτικές προτάσεις στα συρτάρια του Λεωνίδα Βόκολου, ώστε στην ευρεία σύσκεψη της Δευτέρας να μπουν σε φάση ευθείας διαπραγμάτευσης με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Ρίτσι και Άγκους για Παναθηναϊκό (VIDEOS)

Τα δύο νέα ονόματα (τρία για την ακρίβεια, αλλά θα εξηγήσουμε παρακάτω) που προστέθηκαν στην μακρά λίστα των προτάσεων που κατακλύζουν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των καθ' ύλην αρμοδίων του "τριφυλλιού", είναι -φυσικά- από την Ισπανία.

Πρόκειται για τον Ρικάρντο Αλβάρεζ Πουίγκ, πιο γνωστό ως Ρίτσι, της Χιρόνα και τον Αγκουστίν Γκαρσία Ινίγκεθ ή Αγκους της Μαγιόρκα. Αμφότεροι αριστεροπόδαροι και στα χαρακτηριστικά που έχουν περιγράψει στον Παναθηναϊκό ότι θέλουν τον κεντρικό αμυντικό που αναζητούν.

Το προφίλ του Ρίτσι

Ο Ρίτσι είναι 30 χρόνων (γεννήθηκε 11 Σεπτεμβρίου του 1984 στο Βίγκο) και έχει ύψος 1.85 μ. Το συμβόλαιό του με τη Χιρόνα εκπνέει τον Ιούνιο του 2015 (μετά από 4,5 χρόνια) και η πρώτη επαφή για την ανανέωση της συνεργασίας απέβη άκαρπη.

Έχει 18 παιχνίδια φέτος στη Σεγκούντα Ντιβιζιόν (έλειψε μόνο σ' εκείνο της 5ης αγωνιστικής κόντρα στη Μπέτις), ενώ έχει πετύχει και δύο γκολ κόντρα σε Πονφεραντίνα και Αλαβές.

Το προφίλ του Άγκους

Ο Άγκους είναι 29 χρόνων (γεννήθηκε 3 Μαΐου 1985 στο Μπονέτε) έχει ύψος 1.88 μ. Και ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ από τις 10 Ιουλίου του 2013 ανήκει στην Μαγιόρκα, έως το καλοκαίρι του 2016.. Φέτος έχει 9 συμμετοχές στη Σεγκούντα Ντιβιζιόν και μία στο Κόπα ντελ Ρέι. Ξεκίνησε τη χρονιά ως βασικός, αλλά έχασε τη θέση του και τελευταία του 90λεπτο ήταν στην ήττα με 2-0 της 7ης αγωνιστικής από τη Σαραγόσα.

Στα τελευταία 4 παιχνίδια ήταν εκτός 18άδας και συζητιέται πολύ έντονα το ενδεχόμενο αποχώρησής του στις Βαλεαρίδες.

Η περίπτωση του Βουγιαντίνοβιτς

Η τρίτη πρόταση, που αναφέρθηκε στον πρόλογο, είναι και αυτή από την Ισπανία, αλλά έχει να κάνει με Μαυροβούνιο. Πρόκειται για τον Νίκολα Βουγιαντίνοβιτς, 28 χρόνων, με ύψος 1.91 μ., επίσης αριστεροπόδαρο.

Το οξύμωρο είναι ότι από τις 4 Νοεμβρίου έχει υπογράψει 6μηνο συμβόλαιο με την Οσασούνα και μετράει ήδη 4 βασικές συμμετοχές με την ομάδα της Παμπλόνα. Προφανώς η συγκεκριμένη πρόταση έχει καλοκαιρινό ορίζοντα.

Ο Βουγιαντίνοβιτς υπέγραψε το 2008 για την Ουντινέζε, αλλά δεν έπαιξε στο Καμπιονάτο, εξαντλώντας την τετραετία σε δανεισμούς, μεταξύ των οποίων στην Αμπερντίν. Από το 2012 έως το 2014 ήταν στη Στουρμ Γκρατς, όπου έπαιξε σε 78 παιχνίδια, έχοντας μάλιστα 10 γκολ.

Μία περίπτωση που δεν απασχόλησε το "πράσινο" επιτελείο ήταν αυτή του Μαρσέλο Σίλβα της Λας Πάλμας, 25χρονου Ουρουγουανού με ιταλικό διαβατήριο, με ύψος 1.87 μ. και δέκα συμμετοχές φέτος σε Σεγκούντα Ντιβιζιόν και κύπελλο Ισπανίας.

Η υπόθεση του Μάριο Ρίσο

Αντίθετα, οι πληροφορίες θέλουν να έψαξαν λίγο την υπόθεση του επίσης Ουρουγουανού με ιταλικό διαβατήριο, Μάριο Ρίσο (26 χρόνων, 1.92 μ., παίζει και ως αριστερό μπακ), που δεν δεσμεύεται από συμβόλαιο και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ανήκει στο ίδιο γραφείο με τον Νιβάλντο της Τέπλιτσε που αναφέρθηκε ως υποψήφιος για τον Παναθηναϊκό (μέσω Σκάζνι), αλλά και τον Σεμπαστιάν Μπλάνκο που ακούστηκε για τον ΠΑΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός φορτσάρει από τη Δευτέρα για το τρίτο του απόκτημα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και δεύτερο στο κέντρο άμυνας, με τους ανθρώπους του να ευελπιστούν ότι θα ολοκληρώσουν εντός δεκαπενθημέρου το αργότερο, την υπόθεση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK