Ροτέισον με Απόλλωνα

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του την ήττα Κυπέλλου από τον ΟΦΗ και στοχεύει στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά εφέτος, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ροτέισον με Απόλλωνα

Η ήττα από τον ΟΦΗ την περασμένη Τετάρτη στο Ηράκλειο πείραξε τους παίκτες και τον Γιάννη Αναστασίου, ενώ αύξησε την πίεση ενόψει της ρεβάνς στη Λεωφόρο στις 16 Απριλίου. Ο δεύτερος ημιτελικός του κυπέλλου αργεί και ο Παναθηναϊκός στρέφει τώρα την προσοχή του στους τρεις αγώνες πρωταθλήματος σε διάστημα οκτώ ημερών με Απόλλωνα το Σάββατο και με Καλλονή την Τετάρτη εντός έδρας και με Ατρόμητο την επόμενη Κυριακή στο Περιστέρι.

Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" θα κάνει ένα ροτέισον, προκειμένου η ομάδα να βγάλει και πάλι τη φρεσκάδα που έλειψε στα δύο τελευταία παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ, αλλά και για να δώσει ανάσες σε βασικούς παίκτες ενόψει Κυπέλλου και πλέι οφ.

Εκτός αποστολής για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Απόλλωνα στη Λεωφόρο (22/3, 19:30) έμειναν ο τιμωρημένος Σπύρος Ρισβάνης και οι τραυματίες Μλάντεν Πέτριτς, Τάσος Λαγός, Εμίρ Μπαϊράμι.

Η αποστολή αποτελείται από τους Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Μαρινάκη, Νάνο, Σίλντενφελντ, Μέντες, Αμπέντ, Ζέκα, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη και Ατζαγκούν.

Την ίδια ώρα υπάρχει αισιοδοξία για την υπόθεση της αδειοδότησης και στον Παναθηναϊκό πιστεύουν ότι η ομάδα θα εξασφαλίσει την άδεια και την επιστροφή της στις ευρωπαϊκες διοργανώσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK