Ρούτερ: "Αφιερώνουμε αυτή την νίκη στον Αναστασίου"

Στον Γιάννη Αναστασίου αφιέρωσαν τη νίκη τους στο Περιστέρι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Στιβ Ρούτερ, που ανέλαβε χρέη προπονητή. Τι δήλωσε για το μέλλον του, αλλά και τον ερχομό του Στραματσιόνι.

Ρούτερ: "Αφιερώνουμε αυτή την νίκη στον Αναστασίου"
INTIME SPORTS

"Ήταν ένα σημαντικό ματς για εμάς μετά τα όσα έγιναν. Ήταν δύσκολες συνθήκες και για τους παίκτες και για όλους να μπορέσουμε να συνεχίσουμε μετά τον Γιάννη και την αποχώρηση του. Στο ποδόσφαιρο όλοι έρχονται και φεύγουν και εμείς πρέπει να είμαστε επαγγελματίες. Είναι καλό που νικήσαμε εδώ, είναι η πρώτη φορά στα 2.5 χρόνια που είμαστε εδώ. Θέλουμε να αφιερώσουμε την νίκη στον Αναστασίου. Έκανε μεγάλη δουλειά όλο αυτό το διάστημα, είναι μέρος της δικής του δουλειάς αυτή η νίκη", δήλωσε o Στιβ Ρούτερ αρχικά και πρόσθεσε:

Για το μέλλον του:

"Η έλευση νέου τεχνικού φέρνει νέους ανθρώπους. Ενδεχομένως να είναι όντως η τελευταία φορά που κάθισα στον πάγκο. Δεν είχα μέχρι τώρα την δυνατότητα να μιλήσω με την διοίκηση λόγω του αποψινού αγώνα. Ήμουν πρώτος προπονητής σε δύο διαφορετικές ομάδες. Μία στην Αγγλία, μία στο Τρινιτάντ. Είμαι άχρηστος σαν προπονητής. Ο προπονητής πρέπει να εμπλέκεται με την διοίκηση, με μάνατζερ. Είμαι κόουτς. Είμαι χαρούμενος που είμαι αυτός. Να είσαι προπονητής θέλει άλλου είδους δεξιότητες. Μόνο 20 άτομα πιστεύω έχουν αυτό το χάρισμα. Το πρόβλημα είναι πως οι περισσότεροι νομίζουν πως είναι μέσα σε αυτούς τους 20. Δεν ξέρω στα αλήθεια. Είμαι μακριά από την οικογένεια μου. Ο γιος μου παίζει ποδόσφαιρο σε μια επαγγελματική ομάδα στην Αγγλία και ίσως καθίσω να τον δω, όπως και την κόρη μου που χορεύει".

Για την παρουσία του στην Ελλάδα: "Υπάρχουν μεγάλες διαφορές όταν έρχεσαι από την Αγγλία στην Ελλάδα. Γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους που δουλεύουν στο ποδόσφαιρο. Όλοι καταλαβαίνουν ότι υπάρχουν θέματα στην δομή. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να αλλάξουν για να ανέβει το επίπεδο, ώστε να έρχονται περισσότερα παιδιά. Πρέπει να γίνει κάποια αναβάθμιση".

Για Στραματσιόνι και Αναστασίου: "Δεν ξέρω για τον νέο προπονητή, όσον αφορά τον Αναστασίου έχει όλα τα στοιχεία, όλη την ποιότητητα. Πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου να τον δείτε στην Ολλανδία ή στο Βέλγιο. Είναι καλός τεχνικός και το αξίζει".

Για το αν η ομάδα επηρεάζεται ψυχολογικά από εξωγενείς παράγοντες: "Νομίζω πως η κατάσταση είναι μοναδική, όσον αφορά τους φιλάθλους. Μιλάω για την επιρροή τους στους συλλόγους, όχι για τον τρόπο που βρίσκονται μέσα στους συλλόγους. Η πίεση υπάρχει σε όλο τον κόσμο, κατά διαφορετικούς τρόπους. Αν θέλεις να παίξεις σε μεγάλα κλαμπ πρέπει να μπορείς να αντιμετωπίζεις τις διαφορετικές πιέσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 1-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK