Σάντσες: "Θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό"

O Σέρχιο Σάντσες μίλησε για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και υποστήριξε πως είναι ένα σενάριο που εξετάζει.

Σάντσες: "Θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό"

Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο 29χρονος πρώην αμυντικός της Μάλαγα με δηλώσεις του στην "Πράσινη":

"Είναι αλήθεια πως έχω πρόταση από τον Παναθηναϊκό, μου το έχει πει ο ατζέντης μου εδώ και μερικές μέρες, όπως και για τις υπόλοιπες προτάσεις που υπάρχουν και τις οποίες συζητά με τους συλλόγους".

Για το αν θα φορέσει τα πράσινα, είπε: "Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό ακόμη, βρίσκομαι σε διακοπές με τη σύζυγό μου και προσπαθώ να τις απολαύσω. Την Πέμπτη επιστρέφω και θα μιλήσω με τον ατζέντη μου, θα εξετάσουμε όλες τις πιθανότητες και τις λεπτομέρειες και θα αποφασίσουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μέσα στις επιλογές, αλλά ακόμη δεν υπάρχει καμία απόφαση. Θα αποφασίσω μέσα στις επόμενες μέρες. Θέλω να έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον μου μέχρι το τέλος του μήνα και να ξέρω σε ποια ομάδα θα συνεχίσω την καριέρα μου. Το αργότερο μέσα στις επόμενες πέντε μέρες θα έχω πάρει τις αποφάσεις μου".

Και κατέληξε λέγοντας: "Φυσικά και θέλω να παίξω στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Γι’ αυτό άλλωστε συζητάω και την πρόταση που μου έχει γίνει. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα, γνωστή στην Ευρώπη κι ένα δυνατό πρωτάθλημα".

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ