Σάντσεθ: "Στόχος μου το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό"

Την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό έθεσε ως προσωπικό του στόχο ο Σέρχιο Σάντσεθ.

Σάντσεθ: "Στόχος μου το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός στόπερ στην «Πράσινη»:

Πρώτο σου παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα και μάλιστα με καθοριστική συμβολή, καθώς κάνεις την μπαλιά στο νικητήριο γκολ του Μπεργκ…

«Ναι, είχαμε συζητήσει με τον προπονητή για αυτό. Έχουμε τρία συνεχόμενα παιχνίδια σε μόλις μία εβδομάδα και έτσι αποφασίσαμε να αγωνιστώ για μερικά λεπτά στο παιχνίδι. Από τη στιγμή που μπήκα πρωτίστως έπρεπε να βοηθήσω αμυντικά, αλλά και να ψάξω τις μεγάλες μπαλιές προς την άμυνά τους, μιας και τα στόπερ ανέβαιναν πολύ ψηλά και υπήρχαν κενά που μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε. Έτσι κι έγινε. Εντάξει, δεν ήταν ακριβώς πάσα αυτή στον Μπεργκ, αλλά σημασία έχει πως κέρδισε η ομάδα».

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου τώρα που έχει ένα σημαντικό διάστημα στην ομάδα;

«Ο σύλλογος και ο κόσμος του είναι φανταστικοί. Όλοι μου έλεγαεν πόσο καλά θα είναι, αλλά πραγματικά αυτό που συνάντησα δεν μπορούσα να το φανταστώ. Σίγουρα χρειάζεται χρόνος για να συνηθίσεις. Ήμουν σχεδόν 15 χρόνια στο κορυφαία για μένα πρωτάθλημα. Υπάρχουν διαφορές. Αλλά πρόκειται για ένα δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, στο οποίο πρέπει να δίνεις τα πάντα. Φυσικά, σκοπεύω να βάλω τα δυνατά μου, να δώσω το 100% ώστε να βοηθήσω την ομάδα».

Είναι ο Παναθηναϊκός μία ομάδα έτοιμη να κερδίσει το πρωτάθλημα;

«Φυσικά και είναι. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στην ομάδα. Θα πρέπει όλοι μας και εμείς οι καινούργιοι να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να χτίσουμε ένα σύνολο δυνατό, ώστε η χρονιά που ξεκίνησε να είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη και να πετύχουμε τους στόχους μας. Ο δικός μου φυσικά είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα».

News 24/7

24MEDIA NETWORK