Σαουδάραβας πρίγκιπας για τον Παναθηναϊκό

Όπως αποκάλυψε πρώτο το Contra.gr, πρόταση για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, επενδύοντας περισσότερα από 200 εκ. ευρώ, καταθέτει Σαουδάραβας πρίγκιπας.

Σαουδάραβας πρίγκιπας για τον Παναθηναϊκό
tsakas.jpg INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ιδιοκτήτη μίας από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της Σαουδικής Αραβίας με έδρα την Τζέντα. Όλο το ρεπορτάζ για τα σχέδια του που ενδέχεται να αλλάξουν τις ισορροπίες στο σύλλογο αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα αλλά η λύση για την ομάδα μπορεί να έρθει από τη Σαουδική Αραβία. Πληροφορίες του Contra.gr αναφέρουν πως 26χρονος πρίγκιπας, ιδιοκτήτης μίας από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της Σαουδικής Αραβίας με έδρα την Τζέντα, ενδιαφέρεται σοβαρά για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ.

Κατέθεσε την πρόταση του στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω του Έλληνα εκπροσώπου του Βλάση Τσάκα και στα πλάνα του είναι να επενδύσει περισσότερα από 200 εκ. ευρώ!

Συγκεκριμένα θα προτείνει για τώρα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 20 εκ. ευρώ και στη συνέχεια προτίθεται να διαθέσει το ερχόμενο καλοκαίρι 50 εκ. ευρώ για μεταγραφές αλλά και για να καλυφθούν οι ανάγκες του συλλόγου. Παράλληλα προτίθεται να δώσει 150 εκ. ευρώ για τη κατασκευή νέου γηπέδου, χωρητικότητας 48.000 θέσεων, το οποίο θα κατασκευάσει η εταιρία του επίδοξου επενδυτή.

Συνολικά λοιπόν ο Σαουδάραβας φαίνεται διατεθειμένος να επενδύσει στον Παναθηναϊκό το ιλιγγιώδες ποσό των 220 εκ. ευρώ!

Γίνεται αντιληπτό ότι αν και εφόσον ευοδωθεί το deal, τα δεδομένα αλλάζουν για το τριφύλλι αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK