Σαραβάκος: "Πρώτος ο Δομάζος, μετά όλοι οι άλλοι"

Ο Δημήτρης Σαραβάκος έδωσε συμβουλές ζωής στα παιδιά των ακαδημιών του Παναθηναϊκού.

Σαραβάκος: "Πρώτος ο Δομάζος, μετά όλοι οι άλλοι"
Σαραβάκος-Παναθηναϊκός

Ο συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού και μεγάλη δόξα της ομάδας, Δημήτρης Σαραβάκος, "ανακρίθηκε" από παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου.

Συνοδεία της ψυχολόγου της ακαδημίας, Μαρίας Ψυχουντάκη, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των επίδοξων ποδοσφαιριστών και έδωσε κατευθύνσεις και πολύτιμες συμβουλές για την καριέρα τους.

Μεταξύ άλλων, απάντησε και σε προσωπικά θέματα, όπως το εάν ήταν όνειρό του να φορέσει τη φανέλα με το "τριφύλλι": "Ποτέ δεν συμπαθούσα τις μεγάλες ομάδες όταν ήμουν στον Πανιώνιο. Στον Παναθηναϊκό έκανα το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου και τον αγάπησα".

Μεγαλώνοντας ποδοσφαιρικά στον Πανιώνιο, αποκάλυψε ότι το πρότυπό του ήταν το μεγάλο αστέρι των "κυανερύθρων" και αργότερα της ΑΕΚ, Θωμάς Μαύρος.

Όσο για τον Παναθηναϊκό και τους κορυφαίους της "πράσινης" ιστορίας, ήταν κατηγορηματικός: "Στην ιεραρχία του Παναθηναϊκού είναι πρώτος ο Δομάζος και μετά από εκείνον είμαστε εμείς οι υπόλοιποι".

Κλείνοντας, έδωσε μια συμβουλή ζωής στα παιδιά: "Ποτέ μου δεν έβαλα τα χρήματα μπροστά από το ποδόσφαιρο. Με ενδιέφερε πρώτα να απολαμβάνω αυτό που έκανα. Αυτό να κάνετε κι εσείς".

Το VIDEO της εκδήλωσης

News 24/7

24MEDIA NETWORK