Σαραβάκος: "Θέλω να είμαι στον Παναθηναϊκό όσο με θεωρούν χρήσιμο"

Ο Δημήτρης Σαραβάκος, σε μια από τις λιγοστές εμφανίσεις του, μίλησε για τις ανακατατάξεις που συνέβησαν στον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα.

Σαραβάκος: "Θέλω να είμαι στον Παναθηναϊκό όσο με θεωρούν χρήσιμο"
Σαραβάκος Παναθηναϊκός

Άλλοι πάνε κι έρχονται, αλλά ο Δημήτρης Σαραβάκος είναι το μόνο πρόσωπο που έχει παραμείνει ακλόνητο στον Παναθηναϊκό τα τελευταία 2,5 χρόνια. Ο "μικρός" του ελληνικού ποδοσφαίρου και συντονιστής των ποδοσφαιρικών τμημάτων της "πράσινη" ΠΑΕ μίλησε στο PAO TV για τα όσα συντελέστηκαν το τελευταίο διάστημα και φυσικά τη δική του παρουσία.

Στο πρώτο κομμάτι της συνέντευξής του τόνισε:

- "Αν και δεν είμαι πολύ κοινωνικός, μου αρέσει η επαφή με τους παίκτες. Προσπαθούμε όλοι μαζί να κρατάμε τις ισορροπίες, κάτι δεν είναι εύκολο και γίνεται πιο δύσκολο όταν χάνονται οι στόχοι".

- "Μας έχει μείνει ένας στόχος, το κύπελλο, και έχουμε ρίξει όλο το βάρος εκεί. Έχουμε κάνει αρκετές μεταγραφές και νομίζω ότι υπάρχει χρόνος να προσαρμοστούν και να βοηθήσουν την ομάδα να προχωρήσει".

- Έγινε η αλλαγή προπονητή. Θα φανεί στην πορεία, αν ήταν καλό ή κακό. Από τους ανθρώπους που έρχονται σε μια ομάδα είναι καλό είναι να κρατάμε τα θετικά και ν' αφήνουμε στην άκρη τα κακά. Ο Γιάννης Αναστασίου ήταν 2,5 χρόνια στην ομάδα, άφησε πολλά θετικά στοιχεία. Όταν όμως έρχονται αρνητικά αποτελέσματα, την πληρώνει ο προπονητής".

- "Σίγουρα άλλαξαν πρόσωπα αυτά τα 2,5 χρόνια. Θέλω να πιστεύω πάντως ότι αυτό γίνεται για το καλό της ομάδας. Όλοι κρινόμαστε από τα αποτελέσματα. Ως φιλοσοφία δεν αλλάξαμε. Για να είμαι ειλικρινής η φιλοσοφία των Νταμπίζα-Αναστασίου ήταν να έχουμε ένα σύνολο Ελλήνων με ξένους. Δεν το βλέπουμε αυτό, χωρίς αυτό να είναι κακό. Αν προσαρμοστούν σωστά, νομίζω ότι μπορεί να έχουν καλύτερο αποτέλεσμα, μπορεί και όχι".

- "Δεν έχω φανταστεί το μέλλον, δεν υπάρχει χρόνος για σκέψεις. Είμαι εδώ για να κρατάω τις ισορροπίες. Αγαπώ τον Παναθηναϊκό και θέλω να είμαι εδώ και θα είναι μεγάλη χαρά να συνεχίσω όσο πιστεύουν ότι είμαι χρήσιμος".

- "Δεν μου ταιριάζουν οι θέσεις στη διοίκηση. Μου ταιριάζει να είμαι στην ομάδα. Όταν ήρθαν με τον Νταμπίζα και τον Αναστασίου μού έγιναν δύο προτάσεις. Μία όπως είμαι τώρα και μία να βρίσκομαι με φόρμα στο γήπεδο. Να δείχνω χτυπήματα φάουλ και άλλα τέτοια, κάτι που δεν θέλω. Με την προπονητική δεν το έχω. Θέλει και γνώσεις, δεν είναι ότι δεν έχω γνώσεις. Το πρόβλημα είναι η μετάδοση αυτών που γνωρίζεις. Ποτέ δεν ψάχτηκα προπονητικά και ούτε θα το κάνω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK