Σαραβάκος: "Βγήκαμε πρωταθλητές μεταγραφών τον Ιανουάριο"

Στις μεταγραφές που έκανε ο Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο αναφέρθηκε ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο οποίος μεταξύ άλλων αποθέωσε τον Μπερμπάτοφ και κάλεσε τις ομάδες της Super League να γίνουν πιο δυνατές.

Ο Δημήτρης Σαραβάκος μίλησε στον "Arena FM" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή (28/2), στον Ολυμπιακό, στον Αλαφούζο και τις μεταγραφές που έκανε ο Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

"Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανοιχτό και από τις δυο ομάδες. Προηγηθήκαμε 2-0, από εκεί και πέρα κάναμε κάποια λάθη τα οποία πρέπει να βρούμε τον τρόπο να τα λύσουμε και να μην ξαναγίνουν".

Για τον Παναθηναϊκό, στον οποίο είναι συντονιστής ποδοσφαιρικών τμημάτων: "Στον Παναθηναϊκό γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά, είναι πολλά παιδιά που παίξαμε ποδόσφαιρο και στην Εθνική ομάδα και στον Παναθηναϊκό και όλοι δουλεύουν πάρα πολύ. Ότι καλύτερο για μας είναι να βγάζουμε παίκτες και να τους προωθούμε στην πρώτη ομάδα".

Για την φετινή πορεία και τον κ. Αλαφούζο: "Ο αποκλεισμός από την Καμπάλα ήταν πολύ μεγάλη απογοήτευση και δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς του χρονιά. Από εκεί και πέρα βγήκαμε πρωταθλητές μεταγραφών του Ιανουάριο και αυτό δείχνει ότι ο πρόεδρος κάνει ότι μπορεί. Αυτές οι μεταγραφές με την σωστή δουλειά θα φανούν του χρόνου".

Για τον ΠΑΟΚ: "Στο 2-0 απογοητεύτηκε, αλλά μετά το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε, πήρε πάνω του και με καλή τακτική και επιμονή, έφτασε δικαίως στο δεύτερο γκολ. Και ο ΠΑΟΚ έχει πάρα πολλούς τραυματισμούς αλλά δείχνουν τα παιδιά που παίζουν, ότι κάνουν ότι μπορούν. Πρέπει και ο κόσμος του ΠΑΟΚ να κάνει υπομονή γιατί η ομάδα δεν τελειώνει σήμερα και αύριο. Θα υπάρχει μια ζωή".

Για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: "Τι σχόλιο να κάνεις για τέτοιους παίκτες. Εντάξει ήρθε σε μια ηλικία που δεν είναι εύκολο να δείξεις πολλά πράγματα. Εκεί από τα 33 και μετά δυσκολεύουν τα πράγματα για τον κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που ποδοσφαιριστές ξεχωρίζουν σε τόσο μεγάλη ηλικία. Μέχρι τώρα δεν έχει βοηθήσει αλλά υπάρχει χρόνος ακόμα".

Αναφορικά με τον Ολυμπιακό που είναι στο +20 και τι μπορεί να αλλάξει στο ελληνικό πρωτάθλημα: "Πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να γίνουνε πιο δυνατοί. Να είναι το πρωτάθλημα πιο δίκαιο, η διαιτησία αμερόληπτη αλλά το ξαναλέω το πιο βασικό είναι να γίνουμε όλοι εμείς καλύτεροι".

Για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός την ερχόμενη Κυριακή: "Δύσκολη περίοδος γιατί έχουμε όλα τα ντέρμπι μαζί. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα δούμε τι θα γίνει".