Οι 5 μεταγραφές που ζήτησε ο Μαρίνος

Ουζουνίδης και Λυμπερόπουλος τα είπαν εφ όλης της ύλης για το ρόστερ του Παναθηναϊκού της ερχόμενης περιόδου, ολοκληρώνοντας ουσιαστικά τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Οι θέσεις που ο προπονητής ζήτησε ενίσχυση, οι προτεραιότητες που τέθηκαν, τι γίνεται με Εμποκού – Κλωναρίδη και το κρίσιμο ραντεβού με Αλαφούζο που εκκρεμεί.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ouzounidis EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής των "πράσινων" συναντήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (7/6) και η ομιλία τους ολοκληρώθηκε λίγες ώρες αργότερα. Εκεί μπήκαν σε μία σειρά άμεσα ζητήματα που "καίνε" τον Παναθηναϊκό και αφορούν τόσο το υπάρχον ρόστερ, όσο και τις προσθήκες που πρέπει να γίνουν στη μεταγραφική περίοδο.

Ο Λυμπερόπουλος ενημέρωσε τον Ουζουνίδη για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με τους Νίκο Μαρινάκη και Χρήστο Δώνη, όσον αφορά τα νέα τους συμβόλαια, ενώ στο τραπέζι έπεσε ξανά η κουβέντα για Εμποκού και Κλωναρίδη.

Οι πράσινοι θέλουν να κρατήσουν τους δυο τελευταίους, όμως με τα γνωστά οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν στην ΠΑΕ, πρέπει να γίνει... υπερπροσπάθεια. Για τον "Κλώνα" δεν υπάρχει κάποια ρήτρα, όπως είχε ακουστεί, αλλά Λανς και Παναθηναϊκός έχουν συμφωνήσει να διατηρούν οι πράσινοι τον πρώτο λόγο σε ενδεχόμενο πώλησης.

ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ

Από εκεί και πέρα συζητήθηκαν οι θέσεις στις οποίες θα ψάξει παίκτες ο Παναθηναϊκός. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση δεξιού και αριστερού μπακ κι ενός τουλάχιστον εξτρέμ. Συν "δεκάρι" και επιθετικό.

Ο χρόνος πλέον αρχίζει να πιέζει, όμως θα γίνει προσπάθεια οι στόχοι να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Όλα όσα αναφέραμε πιο πάνω θα πάρουν την τελική έγκριση μετά το ραντεβού των Λυμπερόπουλου - Ουζουνίδη με τον Γιάννη Αλαφούζο, που θα ... χρηματοδοτήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί είτε στο τέλος της εβδομάδας, είτε στο ξεκίνημα της άλλης, αφού ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού πετάει για το εξωτερικό , λόγω ενός επαγγελματικού ραντεβού...

News 24/7

24MEDIA NETWORK