Σεντόνι και Αλαφούζος

Χωρίς τον Ρούντολφ που τραυματίστηκε την Τρίτη, ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη μάχη των πλέι οφ με στόχο την κατάκτηση του εισιτηρίου που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο οι παίκτες για το ματς με την Ατρόμητο μετά από απόφαση του Φερέιρα και τι έγραψε ο Γιάννης Αλαφούζος για τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης έχει το ρεπορτάζ.

Σεντόνι και Αλαφούζος

Με τον αέρα των τεσσάρων βαθμών και με τον κόσμο στο πλευρό τους, οι "πράσινοι" θα φιλοξενήσουν το απόγευμα της Τετάρτης (2/5 - 17.45) τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και καλούνται να κάνουν το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το μέλλον του συλλόγου είναι αβέβαιο αλλά οι παίκτες του Φερέιρα θα επιδιώξουν να κάνουν το καθήκον τους, ευελπιστώντας παράλληλα ότι θα βρεθεί μια λύση στη γενική συνέλευση της ερχόμενης Τρίτης.

Ο Ρούντολφ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης, ο Ούγγρος επιθετικός υπέστη τράβηγμα στη γάμπα και θα μείνει εκτός για περίπου 10 μέρες.

Εκτός αποστολής για το ματς της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο έμειναν οι Ρούντολφ, Λέτο, Μπιάρσμιρ, Ιωαννίδης, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Καπίνο, Μαυρίας, Φουρλάνος, Λαγός και Ταμπάκης.

Στο μεταξύ, ο Φερέιρα ανακοίνωσε στους παίκτες πως δεν θα διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο των εγκαταστάσεων της Παιανίας για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και το επόμενο ραντεβού δόθηκε για το πρωί της Τετάρτης. Ο Πορτογάλος τεχνικός τους είπε ότι "πρέπει να είστε υπεύθυνοι και επαγγελματίες", ενώ τους τόνισε ότι "πρώτα παιχνίδια είναι σημαντικά και πρέπει να τα κερδίσουμε".

Την ίδια ώρα οι διεργασίες συνεχίζονται ενόψει της ΓΣ στις 8 Μαίου και βρισκόμαστε εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων του Γιάννη Αλαφούζου για το πλάνο της λαϊκής βάσης. Ο ίδιος έχει προαναγγείλει πως θα τοποθετηθεί την Πέμπτη, αναμένεται να προχωρήσει στον ορισμό διοίκησης με την επιστροφή Γόντικα στην προεδρία της ΠΑΕ, ενώ επιβεβαίωσε ότι οι μετοχές της οικογένειας Βαρδινογιάννη θα παραχωρηθούν στο Σωματείο που θα δημιουργήσει, όπως σας έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό.

Συγκεκριμένα ο κ. Αλαφούζος ερωτήθηκε την Τρίτη από φίλο του τριφυλλιού στο Twitter εάν πήρε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ και η απάντηση του ήταν ότι "οι μετοχές θα παραχωρηθούν στο υπό ίδρυση σωματείο. Αυτό δεν έχει γίνει ακόμη". Παράλληλα έγραψε ότι η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Σάλκε και πολλές άλλες ομάδες, έχουν μοντέλα λαϊκής βάσης.

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Βγενόπουλος τηρεί στάση αναμονής και αναμένεται να τοποθετηθεί μετά την συνάντηση που θα έχει με τον Γιάννη Αλαφούζο την Τετάρτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK