Σφίγγει ο κλοιός

Η υπόθεση με το δάνειο θα ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας με τις πιθανότητες να μειώνονται, οι Σαουδάραβες παραμένουν... άφαντοι και ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί όπως όλα δείχνουν με άδεια χέρια ενώπιον της ΟΥΕΦΑ την Πέμπτη! Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης γράφει για τις δύσκολες ώρες του τριφυλλιού.

Σφίγγει ο κλοιός

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός του Ζεσουάλδο Φερέιρα διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο, ο κίνδυνος πτώχευσης για την ΠΑΕ είναι ορατός! Την Πέμπτη η διοίκηση με επικεφαλής τον Δημήτρη Γόντικα θα απολογηθεί στην πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ για τις οφειλές των 2,5 εκ. ευρώ έως το καλοκαίρι του 2011, χωρίς όμως να έχει μέχρι στιγμής κάτι χειροπιαστό στα χέρια της για εισροή χρημάτων στα ταμεία και τακτοποίηση των οφειλών.

Σφίγγει ο κλοιός

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για το δάνειο

Οι προσπάθειες του Αδαμάντιου Πολέμη για την έγκριση δανείου από τράπεζα ύψους 12 εκ. ευρώ συνεχίζονται αλλά οι πιθανότητες μειώνονται, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα αποφασιστεί στις 9 Μαρτίου στη γενική συνέλευση των μετόχων, ενώ πρόταση από Σαουδάραβες δεν έχει έρθει μέχρι στιγμής και όσο περνούν οι μέρες, η συγκεκριμένη υπόθεση βαδίζει προς το "κάψιμο" της, παρέα ίσως με το κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου την Κυριακή.

Σφίγγει ο κλοιός

Ο έλεγχος της ΟΥΕΦΑ

Το ευρωπαϊκό μέλλον του Παναθηναϊκού δεν θα κριθεί όπως όλα δείχνουν την Πέμπτη αλλά στα τέλη Μαρτίου στο νέο έλεγχο της ΟΥΕΦΑ για τις οφειλές των 5,5 εκ. ευρώ μέχρι τα τέλη του 2011. Συνολικά 8 εκ. ευρώ!

Ωστόσο τιμωρία την Πέμπτη με αναστολή για έναν χρόνο θα αποτελέσει έτσι και αλλιώς ντροπή για τον Παναθηναϊκό που έχει ζήσει μεγάλες βραδιές στην Ευρώπη και έφτιαξε το όνομα του σε ιστορικά γήπεδα με πολλές διακρίσεις και μεγάλες πορείες.

Σφίγγει ο κλοιός

Το μέλλον του συλλόγου

Το κακό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι μέσα στο Μάρτιο που θα παλεύει για την κατάκτηση του τίτλου με τα συνεχόμενα ντέρμπι, θα κρίνεται ουσιαστικά και το μέλλον του συλλόγου. Γιατί για όσους δεν το έχουν καταλάβει ή δεν θέλουν να το καταλάβουν, το επόμενο βήμα σε περίπτωση ευρωπαϊκού αποκλεισμού, θα είναι η πτώχευση της ΠΑΕ και το πρωτοδικείο!

Διαβάστε ακόμη:

Κίνδυνος δίωξης για τον Φερέιρα

Βασιλόπουλος: "Δεν πρόκειται να ασχοληθώ"

Τζίγγερ: "Δεν φταίω εγώ"

Μόνη λύση το δάνειο

News 24/7

24MEDIA NETWORK