Σιανί: "Δεν γυρίζω στη Γαλλία"

Ο Μικαέλ Σιανί, ένας από τους βασικούς υποψηφίους για τη θέση του κεντρικού αμυντικού στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, δήλωσε ότι δεν τον ελκύει η προοπτική να επιστρέψει στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Σιανί: "Δεν γυρίζω στη Γαλλία"
Σιανί Παναθηναϊκός Λάτσιο

Μεταξύ των στόπερ στους οποίους έχει απευθυνθεί ο Παναθηναϊκός, αναζητώντας τον αντικαταστάτη του Γκόρντον Σίλντενφελντ, είναι ο Μικαέλ Σιανί. Ο Γάλλος στόπερ, το συμβόλαιο του οποίου με τη Λάτσιο λόγω Πιόλι έληξε και δεν θα ανανεωθεί, δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή των "πρασίνων", λόγω των τεχνικών χαρακτηριστικών του κυρίως, παραμένει όμως μια περίπτωση που βρίσκεται ψηλά στη λίστα Φύσσα, Βόκολου και Αναστασίου.

Ο ίδιος ο 31χρονος άσος μίλησε για τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά του μετά την αποχώρησή του από την ομάδα της Ρώμης και αυτό που διευκρίνισε είναι πως η επιστροφή στο Σαμπιονά, στην Τουλούζ δηλαδή που τον έχει προσεγγίσει, δεν αποτελεί γι' αυτόν προτεραιότητα.

Χαρακτηριστικά ο Σιανί τόνισε: " Έφτασα στο τέλος του συμβολαίου μου (σ.σ με τη Λάτσιο) και πλέον ψάχνω για νέα ομάδα. Νομίζω πως ό,τι είχα να κάνω στη Γαλλία το έχω κάνει και θα είναι ενδιαφέρον για μένα να ανακαλύψω νέα πρωταθλήματα".

Δεν είπε μόνο αν η Ελλάδα μπορεί να είναι ένας πιθανός προορισμός ή η Αγγλία θα τον κερδίσει στο φινάλε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK