"Σπασμένη" στα δύο (και) η δόση Δεκεμβρίου στον Παναθηναϊκό

Πως σκοπεύει να πληρώσει η διοίκηση του ΠΑΟ την επόμενη ληξιπρόθεσμη δόση προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του "τριφυλλιού", τι είπε ο Κωνσταντίνου σε Ουζουνίδη-Κουρμπέλη και πως θα πάει η ροή των "πράσινων" πληρωμών ως το φινάλε της σεζόν. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

Eurokinissi
Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού εξοφλήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (2/3) τη… στοιχειωμένη δόση Οκτωβρίου, η οποία πληρώθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου σε δύο δόσεις. Τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη, οι "πράσινοι" είχαν πάρει έναντι το 40% των χρημάτων που τους αναλογούσαν, με τους διοικούντες να τους μοιράζουν χαρτιά διακανονισμού, τα οποία ανέφεραν πως θα λάμβαναν το υπόλοιπο 60% στα τέλη Γενάρη (το πολύ στις πρώτες μέρες το Φλεβάρη), όταν θα έρχονταν τα λεφτά της δεύτερης δόσης απ’ την Αλ Αΐν για τη μεταγραφή του Μπεργκ. Το… αραβικό χρήμα εντέλει δεν ήρθε (και θα καθυστερήσει κι άλλο να… φανεί στο λογαριασμό της ΠΑΕ), με αποτέλεσμα το υπόλοιπο 60% να καταβληθεί με καθυστέρηση ενός μήνα, επίσης με ένα "ιδιαίτερο" καθεστώς.

Το μεσημέρι της Παρασκευής οι "πράσινοι" είδαν στους λογαριασμούς τους το 40% και το υπόλοιπο 20% πληρώθηκε απ’ τον (υπηρεσιακό) πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Κωνσταντίνου, ο οποίος πήγε στο Κορωπί με ένα μαύρο σακ-βουαγιάζ και μοίρασε προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ φακέλους με το υπόλοιπο ποσό! Λεφτά που ήρθαν απ’ την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου.

Μία κίνηση που έφερε ηρεμία στα αποδυτήρια προς τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, οι οποίοι πήραν χρήματα στα χέρια τους για πρώτη φορά μετά από ένα τρίμηνο. Το ζητούμενο εντούτοις για τους "πράσινους" είναι η συνέχεια και κυρίως η… συνέπεια απ’ την πλευρά της διοίκησης, προκειμένου να υπάρχει μία ροή πληρωμών ως το φινάλε της σεζόν. Διότι εδώ και 35 ημέρες έχει καταστεί ληξιπρόθεσμη και η δόση του Δεκέμβρη (πέρασε και το περιθώριο του ενός μήνα που "επιτρέπει" ο νόμος) για την οποία κάποια στιγμή θα πρέπει να υπάρξει κι ένας προγραμματισμός για την πληρωμή της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στη συζήτηση που είχε ο Κωνσταντίνου στο Κορωπί την Παρασκευή (2/3) με τον Ουζουνίδη, αλλά και τον "κάπτεν" της ομάδας Δημήτρη Κουρμπέλη, τους ενημέρωσε πως πρόθεση της διοίκησης είναι να πληρώσει και τη δόση Δεκεμβρίου "σπασμένη" σε δύο δόσεις. Το πρώτο μέρος (50%) στα τέλη Μαρτίου και το υπόλοιπο 50% μέσα στο πρώτο 20ήμερο του Απρίλη (ήτοι λίγο μετά το Πάσχα). Κι από εκεί κι πέρα ως το τέλος της σεζόν, θα πρέπει να πληρωθεί και η δόση Μαρτίου, η οποία έτσι όπως πάει η ροή των πληρωμών λογικά θα καταβληθεί μετά τη λήξη της περιόδου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK