Στα αποδυτήρια των διαιτητών ο Στραματσόνι

Ο Αντρέα Στραματσόνι επισκέφτηκε τα αποδυτήρια των διαιτητών και διαμαρτυρήθηκε για τις αποφάσεις του Δελφάκη στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στα αποδυτήρια των διαιτητών ο Στραματσόνι

Λίγη ώρα μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ, ο Αντρέα Στραματσόνι επισκέφτηκε τα αποδυτήρια των διαιτητών και συνομίλησε με τον ρέφερι και τους βοηθούς, εκφράζοντας τα παράπονα του.

Ο Ιταλός αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες αποφάσεις του Δελφάκη, εμπλέκοντας στη συζήτηση και διαιτητικές υποδείξεις προηγούμενων παιχνιδιών .Εξήγησε ότι δεν κατανοεί γιατί λαμβάνονται αποφάσεις μόνο σε βάρος του Παναθηναϊκού, ενώ οι αντίστοιχες φάσεις υπέρ του δεν υποδεικνύονται από τους διαιτητές.

Ακόμα, τόνισε ότι ο Καρανίκας έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα και έθιξε τη φάση με το χέρι του Φερφελή, στο οποίο εκτιμά ότι έπρεπε να σφυριχτεί πέναλτι.

Ο Δελφάκης απάντησε ότι υπέδειξε όσα θεώρησε σωστά και επανέλαβε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να αδικήσει ή ευνοήσει τον Παναθηναϊκό, προσθέτοντας ότι σε κάθε παιχνίδι διαιτητεύει με τη διάθεση να δώσει ότι βλέπει.

Πάντως από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, υποστηρίζουν πως ο Στραματσόνι δεν πήγε στα αποδυτήρια για να διαμαρτυρηθεί, αλλά για να δώσει το χέρι στους διαιτητές όπως κάνει σε όλα τα ματς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK