"Στέλνουν" Λέσκοτ στον Παναθηναϊκό οι Άγγλοι

Σύμφωνα με δημοσίευμα βρετανικής ιστοσελίδας, ο Παναθηναϊκός έχει βάλει στο "μάτι" τον αμυντικό της Γουέστ Μπρομ, Τζολέον Λέσκοτ και εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του. Διαβάστε αναλυτικά.

"Στέλνουν" Λέσκοτ στον Παναθηναϊκό οι Άγγλοι

Την περίπτωση του 32χρονου Άγγλου διεθνή αμυντικού, Τζολέον Λέσκοτ φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής " Mirror".

O πρώην αμυντικός της Μάτσεστερ Σίτι, αγωνιζόταν τη φετινή σεζόν στη Γουέστ Μπρομ και έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Premier League για ακόμη ένα χρόνο όμως δεν φαίνεται "ζεστός" να συνεχίσει.

Όπως αναφέρουν μάλιστα οι Άγγλοι στο ρεπορτάζ τους, ο Παναθηναϊκός που ψάχνει για παίκτη στην άμυνα, θέλει να προσφέρει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας στον Λέσκοτ, ψάχνοντας το δεύτερο μεταγραφικό "μπαμ" μετά από αυτό του Εσιέν.

Να σημειωθεί πως ο Τζολέον Λέσκοτ φέτος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Γουέστ Μπρομ σε 26 αγώνες πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας ένα τέρμα, ενώ παράλληλα συμμετείχε σε τρία παιχνίδια για το FA Cup. Mετράει 26 εμφανίσεις με την εθνική Αγγλίας, έχοντας σημειώσει ένα τέρμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK