Στη διάθεση του ΠΑΟ ακόμη 750.000 ευρώ από τον Πολέμη

Μετά τα 1,7 εκ. ευρώ που έβαλε ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο Αδαμάντιος Πολέμης διέθεσε συνολικά 1 εκ. ευρώ για τον Παναθηναϊκό. Έτοιμος ο Σαριέγκι για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στη διάθεση του ΠΑΟ ακόμη 750.000 ευρώ από τον Πολέμη

2,7 εκ. ευρώ υπάρχουν πλέον στη διάθεση της διοίκησης του Παναθηναϊκού που τρέχει να ρυθμίσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές της περασμένης σεζόν, ύψους 2,5 εκ. ευρώ, οφειλές που αφορούν κυρίως σε πρώην παίκτες, όπως οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Λουίς Γκαρσία.

Στη διάθεση του ΠΑΟ ακόμη 750.000 ευρώ από τον Πολέμη
vgenopoulos.jpg INTIME SPORTS

Μετά τον Βγενόπουλο, η σκυτάλη στον Πολέμη

Τη Δευτέρα ο Ανδρέας Βγενόπουλος έβαλε 1,7 εκ. ευρώ στο λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έναντι της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και με βάση το ποσοστό του (11%), ενώ την σκυτάλη πήρε ο Αδαμάντιος Πολέμης που διέθεσε συνολικά 1 εκ. ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Πολέμης κατέθεσε 250 χιλιάδες ευρώ που αναλογούν στο ποσοστό των μετοχών του (1,6 %) αλλά για να μην αυξήσει το ποσοστό του, έθεσε στη διάθεση της ΠΑΕ επιπλέον 750 χιλιάδες ευρώ με τη μορφή δανείου και χωρίς να ζητήσει εγγυήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα χρήματα που κατέθεσε ο Αδαμάντιος Πολέμης:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι ο κ. Α. Πολέμης κατέθεσε το ποσόν των € 250.000 που του αναλογεί σύμφωνα με το ποσοστό του για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και έθεσε στη διάθεση του Παναθηναϊκού επιπλέον € 750.000 υπό μορφή δανείου, χωρίς να ζητήσει εγγυήσεις από την ΠΑΕ. Η εκταμίευση του ποσού των € 750.000, σύμφωνα με το καταστατικό, θα γίνει μόλις το εγκρίνει το ΔΣ της ΠΑΕ στην επόμενη συνεδρίασή του".

Στη διάθεση του ΠΑΟ ακόμη 750.000 ευρώ από τον Πολέμη

Έτοιμος ο Σαριέγκι

Ο Γιόσου Σαριέγκι τέθηκε στην διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα, δίνοντας έτσι στον προπονητή του Παναθηναϊκού μια επιπλέον λύση ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Κριστόφ Βαζέχα αποκαλύπτεται

Βαρύ το κλίμα στην Παιανία

Χαμηλοί τόνοι ενόψει ντέρμπι από ΠΑΟ και Ολυμπιακό

Τα αίτια της "πράσινης" κατηφόρας...

News 24/7

24MEDIA NETWORK