Στη Γερμανία για ειδική θεραπεία ο Εσιέν

Για επεμβατική θεραπεία θα μεταβεί στη Γερμανία ο Μάικλ Εσιέν προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς-προσαγωγούς. Ο χρόνος αποθεραπείας του παίκτη υπολογίζεται σε 20-25 ημέρες.

Στη Γερμανία για ειδική θεραπεία ο Εσιέν

Στην επιλογή του “minimal repair” οδηγήθηκαν Παναθηναϊκός και Μάικλ Εσιέν, για να δώσουν λύση στο θέμα των ενοχλήσεων στους κοιλιακούς προσαγωγούς, που δεν του επέτρεψαν μέχρι σήμερα να προπονηθεί σε υψηλή ένταση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Πρόκειται ουσιαστικά για μία επέμβαση-θεραπεία, η οποία είναι εξαιρετικά σύντομη και την επομένη ή το αργότερο τη μεθεπομένη, ο χειρουργημένος παίρνει εξιτήριο. Εκτιμώμενος χρόνος επανόδου είναι από 3-4 εβδομάδες.

Γίνεται μία τομή αριστερά ή δεξιά και επιχειρείται αναδίπλωση του τοιχώματος, επεμβαίνοντας σε 1 ή 2 νεύρα και ενισχύοντας τη συγκεκριμένη περιοχή. Διενεργείται από την Ούλρικε Μούζαβεκ στα δύο κέντρα που έχει συστήσει σε Μόναχο και Λονδίνο, την πολύ γνωστή Γερμανίδα χειρουργό η οποία απεκατέστησε και το πρόβλημα του Σωτήρη Νίνη.

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα καταδείξουν την εξέλιξη της υπόθεσης και μακάρι να αποδειχθεί ορθά στοχευμένη και απόλυτα επιτυχημένη αντιμετώπιση. Εντός της Δευτέρας ο Γκανέζος μέσος θα βρίσκεται στο Μόναχο και οι επόμενες κινήσεις θα δείξουν το εάν κι εφ' όσον θα δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα και το γιατί δεν υπήρξε η ίδια επιλογή και από την ιατρική ομάδα της Μίλαν που αντιμετώπισε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα για περίπου ένα πεντάμηνο.

Διαβάστε ακόμη:

Τι γίνεται με Εσιέν: το πρόβλημα και το χειρουργείο

News 24/7

24MEDIA NETWORK