Στην Αθήνα ο Αμερικανός επενδυτής για τον Παναθηναϊκό!

Το Contra.gr αποκαλύπτει πως βρίσκεται ήδη στην Αθήνα ο διαχειριστής του Αμερικανικού fund που ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στην Αθήνα ο Αμερικανός επενδυτής για τον Παναθηναϊκό!

Η υπόθεση με τον Αμερικανικό όμιλο που ενδιαφέρεται να αποκτήσει το 54,7 % των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη σοβαρεύει. Το Contra.gr σας αποκαλύπτει πως βρίσκεται από την Τρίτη στην Αθήνα ο ίδιος ο διαχειριστής του Αμερικανικού fund και μαζί με τον επικεφαλής του οικονομικού τμήματος της Axiom Capital, Ντέιβιντ Σινκλέρ και άλλα στελέχη της αγγλικής εταιρείας που λειτουργεί ως διαμεσολαβητής, θα συναντήσουν τους νομικούς εκπροσώπους του Γιάννη Βαρδινογιάννη, την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Στο ραντεβού αυτό θα ζητήσουν να γίνει οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ, ενώ απαραίτητη προυπόθεση για να προχωρήσουν στην κατάθεση πρότασης για τις μετοχές του Τζίγκερ, είναι να ξεκαθαρίσει αν μπορεί να κατασκευαστεί το γήπεδο στην περιοχή του Βοτανικού. Βρίσκονται ήδη στην Αθήνα, καθώς ετοιμάζονται να προχωρήσουν και σε άλλες επενδύσεις στην Ελλάδα, στον τομέα του real estate, ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης με τον Παναθηναϊκό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το Αμερικανικό fund έχει αποθεματικό 10,5 δις δολλάρια! Νούμερα που προκαλούν ίλιγγο και μένει να δούμε εάν θα προχωρήσουν τελικά σε συγκεκριμένη πρόταση για τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Στο μεταξύ, ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ καλεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού να βρεθεί το επόμενο Σάββατο στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη προκειμένου να συμπαρασταθεί στην ομάδα αλλά και για να δει από κοντά τον ίδιο. Ο Σαουδάραβας υποψήφιος επενδυτής έχει αποφασίσει να έρθει στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα για να συναντηθεί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ώστε να προχωρήσει η υπόθεση με την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.

Ωστόσο η αποστολή της επίσημης πρότασης με το γνήσιο της υπογραφής του πρίγκιπα παίρνει παράταση για το Σάββατο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, λόγω κάποιων εκκρεμοτήτων που προέκυψαν την Τετάρτη αλλά και της αργίας που υπάρχει στη Σαουδική Αραβία την Πέμπτη και την Παρασκευή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK