Στην Αθήνα ο Σάντσεθ για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό

Ο Σέρχιο Σάντσεθ απάντησε καταφατικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού, πήρε το αεροπλάνο και ήρθε στην Αθήνα για να υπογράψει.

Στην Αθήνα ο Σάντσεθ για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Την ώρα που η "Opinion de Malaga" δημοσίευε το tweet παραίτησης του Γιάννη Βαρουφάκη και επαναβεβαίωνε τη διάθεση της ελληνικής κυβέρνησης να επιδιώξει λύση εντός της Ευρωζώνης, ο Σέρχιο Σάντσεθ απαντούσε θετικά στον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Λεωνίδα Βόκολο, και 1,5 ώρα αργότερα επιβιβαζόταν σε πτήση για την Αθήνα.

Ο Καταλανός, που περίμενε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο αγωνιστικό και οικονομικό πλάνο του "τριφυλλιού" (έχοντας βεβαίως όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις για την ασφάλεια της συμφωνίας) και εντός της ημέρας αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους "πράσινους".

Ο Γιάννης Αναστασίου πληροφορήθηκε νωρίς το μεσημέρι τη θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων και ζήτησε τη συντομότερη δυνατόν μετάβαση του 29χρονου κεντρικού αμυντικού στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας προκειμένου να τον ενσωματώσει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και στα πλάνα του ώστε να τον έχει μεταξύ των επιλογών του για τα παιχνίδια του γ' προκριματικού γύρου του Champions League.

Οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί, υπήρχαν ούτως ή άλλως κάποιες λεπτομέρειες σε ό,τι αφορά κυρίως τα μπόνους επίτευξης συλλογικών και ατομικών στόχων. Ωστόσο δεν αμφισβητείται πλέον ότι ο Σέρχιο Σάντσεθ θα είναι το έκτο απόκτημα του Παναθηναϊκού στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ακολουθούν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που θ' ανάψουν απλά το "πράσινο φως" για την ανακοίνωση της συμφωνίας. Τριετούς ή τετραετούς, κάτι που απομένει να αποδειχθεί.

Λίγα στοιχεία για τον Σάντσεθ

Ο 29χρονος Σέρχιο Σάντεθ Ορένγκα, γεννημένος στο Ματαρό της Καταλονίας, έπαιζε την τελευταία τετραετία στη Μάλαγα. Είναι προϊόν των ακαδημιών της Εσπανιόλ και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα το 2005. Έκτοτε δόθηκε δανεικός σε Ρεάλ Β' και Ράθινγκ Σανταντέρ και έπαιξε λίγο στη Σεβίλλη, προτού το καλοκαίρι του 2011 μεταγραφεί στην έτερη ομάδα της Ανδαλουσίας έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Πέρυσι έπαιξε σε 21 παιχνίδια της Primera Division. Άρχισε βασικός, τραυματίστηκε τον Νοέμβριο και επέστρεψε τον Ιανουάριο. Μέτρησε συνολικά 21 συμμετοχές, 19 ως βασικός. Αποφεύγει τα τάκλινγκ, κάνει όμως κλεψίματα με τις τοποθετήσεις του. Είχε 3.2 ανά αγώνα και 4.7 διωξίματα. Αποφεύγει τα φάουλ (πήρε πάντως επτά κάρτες) και επιχειρεί να προωθεί την μπάλα. Είχε 80% στις πάσες και 3.5 βαθιές μπαλιές κατά μέσο όρο σε καθεμιά από τις συμμετοχές του.

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλιο Δημήτρη Κριτή: Σέρχιο ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου

News 24/7

24MEDIA NETWORK