Στην Αθήνα ο Σιλά, έτοιμος να περάσει τα ιατρικά!

Στην Αθήνα έφτασε περίπου 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα ο Γιακούμπα Σιλά. Ο μέσος από το Μάλι θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΠΑ ΣΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΠΑ ΣΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ελλάδα πάτησε ο Γιακούμπα Σιλά. Το νέο -όπως όλα δείχνουν- μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού έφτασε στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" στις 00.43 με πτήση από τη Ρώμη. Εκεί τον περίμενε ο επιμελητής του Παναθηναϊκού, Γρηγόρης Παπαβασιλείου. Δεν έκανε καθόλου δηλώσεις ταλαιπωρημένος απ’ το ταξίδι, αφού όλα έγιναν σήμερα σε χρόνο dt.

Θυμίζουμε ότι ήταν στο Μαρόκο με την Εθνική Μάλι, πήρε ειδική άδεια απ’ τον Ομοσπονδιακό του Μάλι, Αλέν Ζιρές και ήρθε στην Ελλάδα για να κλείσει τη μεταγραφή, αφού την Παρασκευή είναι το πρώτο ματς με το Μαρόκο στο Ραμπάτ.

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΠΑ ΣΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΠΑ ΣΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ρωτήθηκε μόνο για τα ιατρικά και το θέμα που είχαν αναφέρει προ ενάμισι μήνα οι Κροάτες, όταν δεν είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Ντινάμο, λέγοντας πως «…δεν έχω κανένα θέμα. Θα περάσω τα ιατρικά τεστ. Η μεταγραφή στη Ντινάμο δεν έγινε για άλλους λόγους, όχι γι’ αυτό». Ο Παναθηναϊκός μάλιστα έχει ήδη πάρει όλο τον ιατρικό φάκελό του απ’ τη Ρεν κι όπως τονίζεται ρεπορταζιακά απ’ την πλευρά του παίκτη, δεν έχει διαπιστωθεί το παραμικρό που να τους ανησυχεί.

Στις 7 το πρωί της Τετάρτης (30/8) θα είναι στο Υγεία για να περάσει ιατρικά τεστ και μέρος των εργομετρικών, στις 10 π.μ. θα πάει στα γραφεία για υπογραφές (μονοετής δανεισμός με οψιόν αγοράς) και στις 2.40 μ.μ. αναχωρεί και πάλι για το Μαρόκο, για να ενσωματωθεί στο καμπ της εθνικής του ομάδας

News 24/7

24MEDIA NETWORK