Στην Ιταλία για την πώληση του Κουρμπέλη άνθρωπος του Παναθηναϊκού

Λίγες ώρες μετά την... απόσυρση του ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Κουρμπέλη έγινε γνωστή η προσέγγιση της Σαμπντόρια για τον 24χρονο αρχηγό του Παναθηναϊκού. Πόσα προσφέρουν οι Ιταλοί.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / ATHLETIC BILBAO - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
kourbelis EUROKINISSI

Νωρίτερα σας ενημερώσαμε για το πάγωμα του ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, αφού στο "δικέφαλο" δεν θέλησαν να την πατήσουν όπως στην περίπτωση του Μολέδο, όπου συνάντησαν... περίεργες συμπεριφορές και λόγω Γιάννη Αλαφούζου.

Ο 24χρονος άσος, ωστόσο, όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και συγκεκριμένα είναι πιθανό να μετακομίσει στο Καμπιονάτο!

Όπως μετέδωσε ο Κώστας Γουλής στον Sport24 Radio 103,3 η Σαμπντόρια έχει προσεγγίσει την πλευρά του "τριφυλλιού" με μία πρόταση περίπου 2.000.000€ για τον Κουρμπέλη. Μάλιστα άνθρωπος της ομάδας αναμένεται να ταξιδέψει το βράδυ του Σαββάτου (το αργότερο Κυριακή πρωί) στη γειτονική χώρα για να διαπραγματευτεί το deal.

Θυμίζουμε πως ο Αστέρας Τρίπολης έχει ποσοστό μεταπώλησης για τον νεαρό μέσο, οπότε θα βγει κερδισμένη, αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, και η ομάδα της Αρκαδίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK