Στις 200.000 ευρώ η πρόταση στον Λέτο

Η ενημέρωση προς τον Αργεντινό για τα χρήματα που μπορεί να του προσφέρει ο ΠΑΟ για νέο συμβόλαιο και η συνάντηση των επόμενων ημερών που θα ξεκαθαρίσει τα πάντα.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Eurokinissi Sports / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Eurokinissi Sports / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σεμπαστιάν Λέτο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών με τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι της Τετάρτης (31/5) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και απουσίασε με άδεια απ’ την προπόνηση της Τρίτης (30/5).

Οι πληροφορίες τουContra.grωστόσο, αναφέρουν πως ο Αργεντινός έχει ήδη ενημερωθεί απ’ τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» για το ύψος, της τελικής πρότασης ανανέωσης που θα του κάνει ο Παναθηναϊκός. Μία πρόταση που δεν μπορεί να ξεπεράσει τις 200.000 ευρώ το χρόνο (το μονοετές ή διετές συμβόλαιο είναι υπό συζήτηση).

Και το συγκεκριμένο ποσό άλλωστε, είναι πάνω κι απ’ το αρχικό… ταβάνι που είχαν θέσει οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» (και δη ο Λυμπερόπουλος), για τον επιθετικό που θα αποτελέσει το μπακ-απ του Μπεργκ του χρόνου στην «πράσινη» επίθεση. Το τι θα πράξει και θα αποφασίσει ο Λέτο, είναι πλέον καθαρά στο… χέρι του.

Ο ίδιος θα έχει μπροστά του λίγες ημέρες να το σκεφτεί και να ανακοινώσει την απόφασή του, ενώ είναι πιθανό να ακολουθήσει κι ακόμη μία συνάντηση, για να διαπιστωθεί αν μπορεί να «γεφυρωθεί» η διαφορά, καθώς οι τελευταίες αξιώσεις του «Σέμπα» έφταναν σ’ ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ.

* Η Νιμ τηςLigue2 έχει δείξει ενδιαφέρον σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο. Ο 25χρονος άσος είχε αγωνιστεί και το 2015 στον γαλλικό σύλλογο ως «δανεικός» και είναι μία απ’ τις ομάδες που «παίζουν» για να πάει με δανεισμό ο ομογενής μεσοεπιθετικός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK