Στο Κορωπί ο Στιλ, την Πέμπτη οι υπογραφές (VIDEO)

Ενα βήμα από την απόκτηση του Λιουκ Στιλ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Διαβάστε πως το 2008 έγινε ήρωας από "δανεικός εκτάκτου ανάγκης" και δείτε το σχετικό βίντεο.

Στο Κορωπί ο Στιλ, την Πέμπτη οι υπογραφές (VIDEO)

Ο 29χρονος Αγγλος τερματοφύλακας της Μπάρνσλεϊ βρέθηκε την Τετάρτη στις εγκαταστάσεις των "πράσινων" και ξεναγήθηκε στους χώρους μιλώντας με μέλη του πρoπονητικού τιμ.

Το συμβόλαιό του αναμένεται να υπογραφεί την Πέμπτη όταν και θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Ο Στιλ έχει περάσει από όλες τις "μικρές" Εθνικές ομάδες της Αγγλίας αφού θεωρήθηκε πολύ μεγάλο ταλέντο.

Το 2002 έκανε τη μεταγραφή που κάθε παίκτης ονειρεύεται υπογράφοντας συμβόλαιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν κατάφερε να καθιερωθεί, αλλά βρήκε το λιμάνι του στην Μπάρνσλεϊ, στην οποία πήγε σχεδόν κατά λάθος.

Από δανεικός, ήρωας

Το Φεβρουάριο του 2008 η Μπάρνσλεϊ χρειαζόταν έναν τερματοφύλακα για τον αγώνα Κυπέλλου Αγγλίας με τη Λίβερπουλ, αφού ο βασικός Χάινζ Μίλερ ήταν τραυματίας και ο αναπληρωματικός δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής. Έτσι, ο Στιλ πήγε στην Μπάρνσλεϊ από τη Γουέστ Μπρομ ως δανεικός "έκτακτης ανάγκης", για μόνο ένα μήνα όπως ορίζουν οι κανονισμοί. Μ'αυτόν στην ενδεκάδα η Μπάρνσλεϊ πήρε μια ιστορική πρόκριση με 2-1 μέσα στο Άνφιλντ και ο Στιλ αναδείχθηκε σε καλύτερο παίκτη του αγώνα και του 5ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας.

Τρεις εβδομάδες αργότερα η Μπάρνσλεϊ συνέχισε τη θαυματουργή πορεία της και με τον Στιλ κάτω απ'τα δοκάρια απέκλεισε την κάτοχο του Κυπέλλου Τσέλσι και προκρίθηκε στον ημιτελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της μετά το 1912. Ο δανεισμός του Στιλ έληξε, αλλά ο 29χρονος τερματοφύλακας επέστρεψε στη Γουέστ Μπρομ μόνο για τρεις μέρες, αφού η Μπάρνσλεϊ τον δανείστηκε ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν, με την προοπτική να τον αγοράσει το καλοκαίρι.

Ο Στιλ δεν κατάφερε να οδηγήσει την Μπάρνσλεϊ μέχρι τον τελικό, αφού η ομάδα του ηττήθηκε με 1-0 απ'την Κάρντιφ, αλλά βρήκε την ομάδα που του έδωσε τη δυνατότητα να κάνει καριέρα. Λίγες μέρες μετά τον τελικό υπέγραψε με την Μπάρνσλεϊ με την οποία αγωνίστηκε συνολικά 222 φορές.

Το ταξίδι του Στιλ στην Ελλάδα γνωστοποίησε η Μπάρνσλεϊ με ανακοίνωσή της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK