Στο Τέχελεν ξανά η "πράσινη" προετοιμασία

Στην ολλανδική κωμόπολη και το φετινό καλοκαιρινό «χτίσιμο» του νέου ΠΑΟ. Πότε πάει, πότε παίζει, πότε θα γίνει η πρόβα τζενεράλε πριν την Ευρώπη, τι θα γίνει με τους διεθνείς. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος αφιέρωσε το υπόλοιπο της Πέμπτης (1/6), μετά την επιστροφή του με την ομάδα απ’ τη Θεσσαλονίκη στις υποθέσεις των Σεμπαστιάν Λέτο και Ροντρίγο Μολέδο και από την Παρασκευή (2/6), παίρνουν σειρά τα υπόλοιπα «ανοικτά» θέματα των «πράσινων».

Το πρώτο θέμα που θα εξετάσει ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων», είναι αυτό της καλοκαιρινής προετοιμασίας, όπου αναμένεται να «κλειδώσουν» τόσο οι ημερομηνίες, όσο και το μέρος που θα γίνει το «χτίσιμο» του Παναθηναϊκού της επόμενης σεζόν.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές του Contra.gr, η προετοιμασία του «τριφυλλιού» θα γίνει και φέτος (για δεύτερη σερί χρονιά) στο Τέχελεν της Ολλανδίας. Στο εξαιρετικό αθλητικό κέντρο της ολλανδικής κωμόπολης που βρίσκεται δίπλα στο Φένλο και σε απόσταση… αναπνοής απ’ τα νοτιοδυτικά σύνορα με τη Γερμανία.

Όπως ενημέρωσε τους παίκτες στα αποδυτήρια της Τούμπας ο Μαρίνος Ουζουνίδης, κάνοντας αυτή την… απίθανη «διαπραγμάτευση» (εν μέσω ευφορίας απ’ το μεγάλο διπλό) για δύο μέρες επιπλέον άδειας, η «πρώτη» της ομάδας για τη νέα σεζόν, θα γίνει την Τρίτη 26 Ιουνίου στο «Γ. Καλαφάτης» με τους παίκτες να περνούν το πρώτο δεκαήμερο (μετά τα ιατρικά τεστ και τα εργομετρικά) στην Αθήνα.

Εκεί ο 48χρονος τεχνικός θα ρίξει όλο το βάρος στη φυσική κατάσταση, με σερί διπλές προπονήσεις, προκειμένου να «χτίσει» τις αντοχές των παικτών του. Στις 6 Ιουλίου οι «πράσινοι» θα αναχωρήσουν για το Τέχελεν, όπου θα παραμείνουν έως τις 15 Ιουλίου.

Εκεί θα δώσουν τρία δυνατά φιλικά (ήδη γίνονται προχωρημένες συζητήσεις με τουρκικές και γερμανικές ομάδες που θα προετοιμάζονται στις γύρω περιοχές το ίδιο διάστημα). Οι ημερομηνίες των φιλικών θα είναι κατά σειρά 7, 11 και 14 Ιουλίου, με τους αντιπάλους να «φιξάρονται» τις επόμενες ημέρες.

Σε ότι αφορά δε, την πρόβα τζενεράλε πριν τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια για τον γ’ προκριματικό του Europa League (27 Ιουλίου και 3 Αυγούστου), αυτή θα γίνει με ένα «δυνατό» αντίπαλο στην Πέμπτη 20 Ιουλίου στο «Απόστολος Νικολαΐδης», όπου θα γίνει και η επίσημη «πρώτη» των νέων εμφανίσεων της ομάδας απ’ τη NIKE, με την οποία θα συνεργάζεται από τούδε και στο εξής ο Παναθηναϊκός.

ΤΟ "ΘΕΜΑ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ

Μέσα στη δύσκολη «εξίσωση» της καλοκαιρινής προετοιμασίας ο Ουζουνίδης θα πρέπει να βάλει και τους διεθνείς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι, λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση των ελληνικών πλέι-οφ, έχουν αγώνες και με τις εθνικές ομάδες τους!

Αναλυτικά:

-Οι Μάρκους Μπεργκ και Νίκλας Χουλτ θα αντιμετωπίσουν με την εθνική Σουηδίας τη Γαλλία στις 9 Ιουνίου στη Στοκχόλμη (στο ντέρμπι πρωτιάς του πρώτου ομίλου και στις 13 Ιουνίου έχουν φιλικό με τη Νορβηγία στο Όσλο.

-Οι Ζέκα Γκονσάλβες (προλαβαίνει παρά τον τραυματισμό του) και Δημήτρης Κουρμπέλης, έχουν τον αγώνα «φωτιά» της εθνικής Ελλάδος με την Βοσνία στη Ζένιτσα στις 9 Ιουνίου.

-Η Φινλανδία του Ρόμπιν Λουντ έχει εντός έδρας παιχνίδι με το Λιχτενστάιν στις 7 Ιουνίου και «καπάκι» εντός έδρας ματς με την Ουκρανία στις 11 Ιουνίου.

-Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έφυγε ήδη για το καμπ των Ελπίδων της Γερμανίας, αφού 16 με 30 Ιουνίου θα συμμετάσχει στην τελική φάση του Euro U21 στην Πολωνία.

Με λίγα λόγια ελάχιστες μέρες ξεκούρασης για τους συγκεκριμένους παίκτες, οι οποίοι καταπώς φαίνεται θα ενσωματωθούν στο υπόλοιπο γκρουπ απ’ τις 6 Ιουλίου και μετά, για να πάρουν ένα μικρό, επιπλέον διάστημα ξεκούρασης…

News 24/7

24MEDIA NETWORK