Και ο Στραματσιόνι στο προσκήνιο για Παναθηναϊκό

Μετά τους Μπέντο και Παούνοβιτς και ο Αντρέα Στραματσιόνι φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Και ο Στραματσιόνι στο προσκήνιο για Παναθηναϊκό
Στραματσιόνι Ολυμπιακός LAPRESSE

Από νωρίς το πρωί οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού υποστήριζαν με έμφαση ότι η υπόθεση του προπονητή δεν έχει τελειώσει και ότι ο Παούνοβιτς είναι μεν το φαβορί, αλλά όχι ο μοναδικός υποψήφιος. Μάλιστα σημείωσαν χαρακτηριστικά ότι υπάρχουν ακόμη δύο υποψήφιοι με τους οποίους ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφή.

Μετά τους Μπέντο και Παούνοβιτς ο Αντρέα Στραματσιόνι φαίνεται ότι είναι ο τρίτος της παρέας που ερίζει για τον πράσινο πάγκο. Από τον Παναθηναϊκό τηρείται σιγή ασυρμάτου σε ό,τι αφορά το στάδιο διαπραγμάτευσης στο οποίο βρίσκεται με τους υποψήφιους και εξακολουθεί να διαψεύδει ότι υπάρχει κάτι εντελώς προχωρημένο, είτε με τη μορφή άφιξης στη χώρα μας (Παούνοβιτς), είτε τελικό ραντεβού (Στραματσιόνι).

Ο 39χρονος Ιταλός πρώην τεχνικός της Ουντινέζε και της Ίντερ ήταν μεταξύ των βασικών υποψηφίων και για τον πάγκο του Ολυμπιακού, αλλά στην τελική ευθεία επικράτησε η επιλογή του Μάρκο Σίλβα.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Στραματσιόνι εγκατέλειψε τον πάγκο της Ουντινέζε και έκτοτε παραμένει χωρίς σύλλογο.

Το Who is Who του Στραματσιόνι

Η καριέρα του σαν ποδοσφαιριστής τελείωσε πολύ νωρίς και άδοξα μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο κι έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική. Από τα 25 του ξεκίνησε καριέρα προπονητική σε ομάδες νέων, ενώ στα 35 ανέλαβε τα ηνία της δεύτερης ομάδας της Ίντερ, της "Πριμαβέρα".

Το 2012 η Ίντερ απέλυσε τον Ρανιέρι κι έτσι προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα ο Αντρέα Στραματσιόνι με τους ανθρώπους της ομάδας να τους δείχνουν εμπιστοσύνη εξαιτίας της πολύ καλής δουλειάς που είχε κάνει στην Πριμαβέρα. Συνολικά έκατσε 14 μήνες στον πάγκο της ομάδας, ενώ τη σεζόν 2012-13 τερμάτισε με τους "νερατζούρι" στην 9η θέση της Serie A. Αφού έμεινε για ένα χρόνο μακριά από τους πάγκους, τον Ιούνιο του 2014 ανέλαβε την Ουντινέζε όπου παρέμεινε για μία σεζόν, τερματίζοντας στην 16 θέση με 10 νίκες, 11 ισοπαλίες και 17 ήττες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επιλογή Παούνοβιτς, σημάδι αποτυχίας

Σύλλογος αυτοκαταστροφικός δεν υπάρχει άλλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK