Στραματσόνι: "Ο Λέτο δεν ήταν στα πλάνα μας"

Για την άφιξη του Σεμπάστιαν Λέτο και τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκού μίλησε ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το "τριφύλλι" δεν έχει παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Αργεντινού.

Στραματσόνι: "Ο Λέτο δεν ήταν στα πλάνα μας"
Στραματσόνι Παναθηναϊκός

Στις καθιερωμένες εβδομαδιαίες δηλώσεις του ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε για την επικείμενη απόκτηση του Λέτο και έκανε το μεταγραφικό απολογισμό του Ιανουαρίου.

" Δεν μου αρέσει να μιλάω προκαταβολικά. Γνωρίζω τον Λέτο και μίλησα μαζί του όταν ο πρόεδρος μού είπε ότι υπάρχει η πιθανότητα να τον αποκτήσουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος!

Με κάθε σεβασμό στους οπαδούς και τον ιδιαίτερο δεσμό που έχουν με τον ποδοσφαιριστή, είμαι χαρούμενος γιατί είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Μου αρέσει που τον αγαπούν οι οπαδοί μας, όμως εάν είναι εντάξει και ο γιατρός πει ότι είναι καλά, κατά τη γνώμη μου είναι ένας παίκτης και μία προσωπικότητα που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μας.

Η ομάδα έχει ανάγκη από παίκτες που μπορούν να τη βελτιώσουν το μέσο όρο που υπάρχει.

Ο Λέτο δεν ήταν στα μεταγραφικά πλάνα, γιατί η περίπτωσή του προέκυψε τις τελευταίες ημέρες. Δεν έχουμε μόνο ένα παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά. Μου αρέσει να διαθέτω ποιοτικούς παίκτες με χαρακτήρα και μπορούμε να έχουμε άλλον ένα δίπλα στους άλλους. Ξέρει τον Παναθηναϊκό και πώς να κερδίζει εδώ".

Ο Ιταλός προπονητής αναφέρθηκε επίσης στην ταυτόχρονη αποχώρηση των Φύσσα-Βόκολου: " Η ομάδα εξέδωσε μια επίσημη ανακοίνωση επ' αυτού και δεν έχω κάτι να προσθέσω. Προσωπικά μιλώντας, θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί με βοήθησαν αυτήν την περίοδο. Ελπίζω ότι θα βρεθούν σύντομα σε μια νέα δουλειά και τους εύχομαι κάθε επιτυχία".

Ο ίδιος ρωτήθηκε αν αναλαμβάνει ρόλο μάνατζερ, αποκρινόμενος: " Για να είμαι ειλικρινής ο πρόεδρος δεν μου έχει πει τίποτα για νέο ρόλο. Εμένα με νοιάζει η ομάδα. Ο πρόεδρος θα κοινοποιήσει την απόφασή του. Εγώ είμαι συγκεντρωμένος ώστε να δουλεύουμε σκληρά και πολύ".

Αναφερόμενος στις κινήσεις που έγιναν μέσα στον Ιανουάριο ανέφερε: " Ο προπονητής ακολούθησε την ιδέα του προέδρου στην προσπάθεια ν' αλλάξουμε. Κάναμε καλές και κινήσεις, ελπίζω ότι στο τέλος θα είναι εννέα και ταυτόχρονα ξοδέψαμε λιγότερα απ' όσα πουλήσαμε τον Καρέλη. Πήραμε περίπου 2 εκατ. και δώσαμε μόνο 1.3. Ήταν σωστή η κατεύθυνση. Δεν πήραμε κάποιους παίκτες που θέλαμε, αλλά τους έχουμε για το καλοκαίρι. Αυτός είναι ο σωστός δρόμος".

Σχολίασε τέλος το κενό που προέκυψε στην άμυνα μετά τους τραυματισμούς, λέγοντας πως " ήμασταν γενικότερα άτυχοι, αφού είχε προηγηθεί ο Σάντσεθ, ενώ μην ξεχνάμε και τον Μπεργκ. Το παιχνίδι με την Ξάνθη δεν έρχεται σε καλό σημείο, θα είναι όμως να τσεκάρουμε πόσο δυνατό είναι το σύνολο. Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λέτο, η επιστροφή: "Γύρισα για τον κόσμο του Παναθηναϊκού"

News 24/7

24MEDIA NETWORK