Στραματσόνι: "Δουλεύουμε συνεχώς για να βελτιωθούμε"

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του με 4-0 κόντρα στον Ηρακλή ήταν ο Αντρέα Στραματσόνι. Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Ιταλός στάθηκε στο 4-4-2, τον Μολέντο, αλλά τον... Βέλλιο.

Στραματσόνι: "Δουλεύουμε συνεχώς για να βελτιωθούμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν ήταν το πιο ήρεμο βράδυ του στον Παναθηναϊκό: "Για να είμαι ειλικρινής δουλεύουμε πολύ σκληρά. Ασφαλώς δεν είναι ικανοποιημένος γιατί χάσαμε ορισμένα σημαντικά ματς αυτό το μήνα, αλλά δουλεύουμε για να βελτιωθούμε".

Για το αν ήταν το πιο ισορροπημένο ματς: "Eάν θυμηθώ το πρώτο ματς στη Θεσσαλονίκη η ομάδα μας έχει αλλάξει πολύ στον τρόπο παιχνιδιού μας. Σίγουρα χρειαζόμαστε χρόνο αλλά σήμερα έπαιξε η ομάδα αρκετά καλά και ισορροπημένα παρότι είχαμε δύο επιθετικογενείς ακραίους και δύο καθαρούς στράικερ. Η ομάδα διατήρησε τη συνοχή της, σκόραρε και είχαμε ισορροπία".

Για την εμφάνιση του Ηρακλή:" Σίγουρα εμείς βελτιωνόμαστε, ξέρουν τις ιδέες μου και βελτιωνόμαστε. Θέλαμε να τους πιέσουμε ψηλά και αυτή η στρατηγική είχε ως στόχο να μην αφήσουμε τον Βέλλιο να βρει στηρίγματα, γιατί όταν γίνεται αυτό ο Ηρακλής είναι επικίνδυνος".

Για τον Μολέδο που ήταν δική του επιλογή και το εάν ανεβάζει το επίπεδο της άμυνας: "Ξέρετε ότι η Μέταλιστ πλήρωσε περίπου 6-7 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Σαφώς πήραμε κάποια ρίσκα γιατί προερχόταν από έναν τραυματισμό, αλλά εμπιστευτήκαμε την ποιότητά του. Στο ατομικό μαρκάρισμα είναι ένας από τους καλύτερους, σίγουρα έχει πράγματα να βελτιώσει. Υπενθυμίζω ότι πληρώσαμε πολύ λίγα χρήματα για να τον αποκτήσουμε και αυτό έχει τη σημασία του. Όπως βλέπετε βελτιώνεται σε κάθε ματς, με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό θα μπορούσε να σκοράρει και είμαι χαρούμενος που τα κατάφερε και είδατε από τον πανηγυρισμό του ότι έχει περάσει πολλά".

Για τον Λέτο, τον Μπεργκ και το 4-4-2: "Προσπάθησα από την αρχή να παίξω με δύο επιθετικούς αλλά αρχικά έχασα τον Μπεργκ που τραυματίστηκε και μετά τον Καρέλη που έφυγε. Αλλά τώρα έχω αυτήν την ευκαιρία και γίνεται πράξη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στραματσόνι: "Ξέραμε ότι ο Μολέντο είναι ειδικός στις κεφαλιές"

News 24/7

24MEDIA NETWORK