Στραματσόνι: "Άλλαξαν οι διαιτητές γιατί είμαστε ανταγωνιστικοί"

Όλα όσα ανέφερε ο Ιταλός προπονητής του Παναθηναϊκού με αφορμή και το ματς του Ολυμπιακού.

Στραματσόνι: "Άλλαξαν οι διαιτητές γιατί είμαστε ανταγωνιστικοί"

Από τον Αντρέα Στραματσόνι ζητήθηκε να σχολιάσει τη διαιτησία στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τα παιχνίδια του Ολυμπιακού το Σάββατο και του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι.

Η ερώτηση στον Ιταλό, στη συνέντευξη Τύπου για το 2-0 επί του Ηρακλή, τέθηκε ως εξής: Βρίσκεστε ένα χρόνο στην Ελλάδα, δεν ξέρω αν είδατε το χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και αν έχετε να κάνετε ένα σχόλιο για την διαιτησία αλλά πως θα πείσετε τους παίκτες σας ότι θα πάτε σε ένα ματς όπου η διαιτησία θα είναι 50-50;

Αυτός αποκρίθηκε: " Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση. Μερικές φορές συμβαίνουν περίεργα πράγματα, μιλάω για τον Παναθηναϊκό, όχι για τον αντίπαλο. Για μένα το χειρότερο ήταν το "χάντμπολ" στο σημερινό ματς γιατί ο βοηθός αποφάσισε να μην το πει στον διαιτητή, γιατί το είδε, ίσως ήταν θέμα επικοινωνίας.

Φυσικά και ο τέταρτος, είναι ένας καλός ρέφερι και θυμάμαι το πρόσωπο του, θα μπορούσε να το πει. Ίσως άλλαξαν τα πράγματα επειδή είμαστε ανταγωνιστικοί. Αν είναι μόνο μια ομάδα που έχει αβαντάζ αν έχεις μόνο αβαντάζ και είσαι καλή ομάδα είναι δύσκολο να την συναγωνιστείς.

Επίσης είναι περίεργο γιατί στις πρώτες τρεις αγωνιστικές οι ρέφερι ήταν σωστοί. Με τα λάθη να είναι και από τις δυο πλευρές. Μετά όμως ήρθαν κάποια προβλήματα. Δεν ξέρω αν είναι θέμα ανταγωνισμού. Είμαι πολύ ευθείς και δεν το λέω για τα αποτελέσματα. Ο Βιγιαφάνιες μου έλεγε συνέχεια "Κόουτς είναι χέρι, το είδες" και του έλεγα "Συγκεντρώσου μένουν είκοσι λεπτά ακόμα". Ότι έπρεπε να συνεχίσει να παίζει. Μιλάω για την προετοιμασία της ομάδας. Και φυσικά ελπίζω ότι την Κυριακή θα είναι τέλειος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Παναθηναϊκός έχασε και τον Στραματσόνι!
"Οφσάιντ ντροπή στον Μπεργκ"
Νίκη με ξέσπασμα και... φύγαμε για "Καραϊσκάκη"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK