Στραματσόνι: "Ήταν θυμωμένοι οι παίκτες μου"

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη επί της Βέροιας, αναφέρθηκε στη βελτίωση της ομάδας, ενώ, παρά τις ερωτήσεις τον δημοσιογράφων, δεν θέλησε να ξεχωρίσει κάποιον ποδοσφαιριστή.

Στραματσόνι: "Ήταν θυμωμένοι οι παίκτες μου"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού:

"Για μας ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Παίξαμε σαν ομάδα και πήραμε τη νίκη με δύναμη και πάθος. Μας βοηθάει σίγουρα στην αυτοπεποίθηση μας, δεν αφήσαμε την Βέροια να επιβάλλει το ρυθμό της και αυτό ήταν που μου άρεσε.

Ξέρουμε ότι έχουμε να διανύσουμε αρκετό δρόμο για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε. Ήδη θεωρώ ότι παρουσιάζουμε κάποια βελτίωση από τη στιγμή που ήρθα στην ομάδα. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλό μας να κάνει ευκαιρίες και παρουσιάσαμε γενικότερα μια πολύ καλή συνοχή ως ομάδα. Συνεχίζουμε τη δουλειά".

Για τη σπουδαιότητα του αποτελέσματος: "Είναι μια καλή νίκη για τους παίκτες και για την ομάδα. Ήταν θυμωμένοι οι παίκτες μου. Και για να πάρεις εκτός έδρας αποτέλεσμα θα πρέπει να είσαι θυμωμένος. Μαθαίνω πλέον τη Super League. Υπάρχουν δύσκολες έδρες και πρέπει να βγάζεις θυμό για να περάσεις νικηφόρα. Το κάναμε με επιτυχία για 90 λεπτά και φτάσαμε στη νίκη".

Για την προσωπική απόδοση κάποιων παικτών: "Δεν θέλω μιλήσω ατομικά για κάποιον παίκτη. Είναι αλήθεια όμως πως κάναμε πολύ καλή αμυντικά δουλειά. Η άμυνα γίνεται από όλη την ομάδα. Ξεκινά από τον Πέτριτς και τον Καρέλη και καταλήγει στον Σάντσεθ, τον Τελάντερ και τους υπόλοιπους αμυντικούς μας. Θεωρώ πως βάλαμε το πρώτο τούβλο στον τοίχο. Γι’ αυτό είναι μια σημαντική νίκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Βέροια - Παναθηναϊκός 0-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK