Στραματσόνι: "Κρίμα για Μπεργκ, μην πυροβολείτε τον πιανίστα"!

Ο Αντρέα Στραματσόνι εμφανίστηκε απαισιόδοξος σε ό,τι αφορά στην κατάληψη της πρώτης θέση στα πλέι οφ, στάθηκε στην κίτρινη του Μάρκους Μπεργκ, ενώ απάντησε για τη μη χρησιμοποίηση του Σεμπάστιαν Λέτο από την αρχή του αγώνα.

Στραματσόνι: "Κρίμα για Μπεργκ, μην πυροβολείτε τον πιανίστα"!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 3-1 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και έχασε πολύτιμο έδαφος όσον αφορά στην κατάληψη της πρώτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός του "τριφυλλιού", Αντρέα Στραματσόνι στάθηκε στην κίτρινη του Μάρκους Μπεργκ, ενώ απάντησε για τη μη χρησιμοποίηση του Σεμπάστιαν Λέτο από την αρχή του αγώνα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το αν η ήττα αυτή περιορίζει πολύ τις πιθανότητες για την πρώτη θέση και πόσο θα επηρεάσει η απουσία του Μπεργκ:

"Ναι όντως, πλέον είναι πολύ δύσκολο όμως πρέπει να προσπαθήσουμε στα δύο επόμενα παιχνίδια. Μέχρι σήμερα ήταν στο χέρι μας, αλλά πλέον είναι πολύ δύσκολο γιατί έχουμε από πάνω μας δύο ομάδες. Σχετικά με τον Μπεργκ, λυπάμαι πραγματικά πάρα πολύ. Ως τώρα δεν μιλούσα για τη διαιτησία. Αλλά είναι πραγματικά κρίμα για τον Μπεργκ, γιατί προσπάθησε πολύ για αυτό το ματς, μιας και δεν θα αγωνιστεί στο τελευταίο. Λυπάμαι πραγματικά γιατί ο Μπεργκ τρελάθηκε με την κάρτα που πήρε, ο Μάρκους είναι ένας πρωταθλητής και έδωσε τα πάντα για την ομάδα. Δεν ξέρω πόσοι ποδοσφαιριστές που έχουν μπροστά Euro θα προσπαθούσαν τόσο με τέσσερα ματς σε μία βδομάδα".

Για το ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε τόσο μπροστά στο δεύτερο γκολ:

"Σκοράρανε με ένα φάουλ στη μεσαία γραμμή. Οπότε μην πυροβολείτε τον πιανίστα. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ ήταν δυνατή στα στημένα, όμως σήμερα δεν τα καταφέραμε. Παρ’ όλα αυτά, είχαμε την μεγάλη ευκαιρία με τον Λουντ, όμως δυστυχώς στο τέλος του πρώτου μέρους δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ. Εγώ πίστευα ότι μπορούσαμε ακόμα να το γυρίσουμε όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Επιλέξαμε να μείνουμε με δύο επιθετικούς, ήρθε η ευκαιρία με τον Μέστο. Εσείς μένετε στο οφσάιντ όμως εγώ στέκομαι στην φάση του Μέστο. Δεν ξέρω τι έχει γίνει και στην φάση του Μπεργκ με τους αμυντικούς της ΑΕΚ. Μετά δεχθήκαμε και τρίτο γκολ και πλέον ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα".

Για το ότι ο Παναθηναϊκός είναι αδύναμος στα στημένα:

"Μπορεί να μην ήμασταν καλοί στα στημένα σε αυτά τα δύο παιχνίδια, αλλά αν θυμάστε σε προηγούμενα ματς όπως και με τον Μολέντο. Στις στημένες φάσεις δεν είναι μόνο θέμα όσων παίρνουν την κεφαλιά αλλά και αυτών που εκτελούν τα στημένα".

Για το αν θα άλλαζε την απόφασή του και θα ξεκινούσε με τον Λέτο:

"Ξέρετε την κατάσταση με τον Σεμπάστιαν. Δεν μπορεί να παίξει πολλά παιχνίδια συνεχόμενα. Πριν το ματς το συζητήσαμε μαζί και με τον γιατρό. Στο δεύτερο μέρος θα μπορούσε να είναι καλύτερος. Ο Λέτο και ο Μπεργκ είναι οι καλύτεροι μου επιθετικοί. Τώρα δεν ξέρουμε αν μπορεί να παίξει κόντρα στον Πανιώνιο που δεν έχουμε Μπεργκ και Βιγιαφάνιες".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΞΕΣΠΑΣΕ ο Μπεργκ: "Κάνε με αλλαγή!"
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-1
Το ακυρωθέν γκολ του Λέτο

News 24/7

24MEDIA NETWORK