Στραματσόνι: "Λυπούμαστε για τον κόσμο μας"

Ο Αντρέα Στραματσόνι υποστήριξε πως καταλαβαίνει 100% τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, μετά τις συνεχόμενες γκέλες, τονίζοντας πως οι πράσινοι παλεύουν πλέον μέχρι το τέλος όλα τα παιχνίδια.

Στραματσόνι: "Λυπούμαστε για τον κόσμο μας"
stramatsoni ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι μουρμούρες επέστρεψαν στην Λεωφόρο μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή για το κύπελλο Ελλάδας, με τις δυο ομάδες να αγωνίζονται ξανά μαζί το Σάββατο (15:00) για την Super League.

Μιλώντας στην NOVA, ο Αντρέα Στραματσόνι τόνισε πως είναι απόλυτα δικαιολογημένες οι γκρίνιες από τον κόσμο, όμως ξεκαθάρισε πως από τη στιγμή που η ομάδα κάνει ευκαιρίες, τα γκολ θα έρθουν.

"Σίγουρα αυτό συνέβη σε δυο ματς στην σειρά. Στα παιχνίδια με την Βέροια και τον Ηρακλή είχαμε περισσότερες από 30 ευκαιρίες και ξέρουμε ότι αυτό μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Αλλά δεδομένο και των ποδοσφαιριστών που αναμείχθηκαν σε αυτές τις φάσεις και είναι καλοί δεν πρέπει να δημιουργούμε μεγάλο πρόβλημα γύρω απ' αυτό που είναι. Επίσης η διαφορά με την Βέροια ήταν πως εκεί σταματήσαμε να παίζουμε 20-25 λεπτά πριν το τέλος, αυτό ήταν το κακό. Στο ματς με τον Ηρακλή η ομάδα πάλεψε μέχρι το τέλος και προσπάθησε να βάλει κάποιο τέρμα".

Σίγουρα ακούσατε τους οπαδούς μετά το τέλος της αναμέτρησης, δεν ήταν χαρούμενοι με την απόδοση της ομάδας, πως μπορείτε να τους κάνετε χαρούμενος ξανά;

"Φυσικά με την επιστροφή στις νίκες. Καταλαβαίνω 100% τους οπαδούς μας, γιατί ήταν μια κακή εβδομάδα. Όμως οι οπαδοί μας πρέπει να είναι σίγουροι πως η ομάδα δουλεύει όσο πιο σκληρά μπορεί. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πριν από 20 ημέρες ήμασταν πρώτοι και τώρα δεν είχαμε μια ικανοποιητική εβδομάδα. Είναι φυσιολογικό, λυπούμαστε για τον κόσμο και θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στις νίκες την Κυριακή".

Αυτή την ώρα ο Παναθηναϊκός έχει μια διαφορετική πίεση, είστε μακριά από την πρώτη θέση, ο κόσμος θέλει επιτυχίες, μπορεί όλη η ομάδα να αντέξει αυτή την πίεση;

"Έχω απαντήσει αυτή την ερώτηση αρκετές φορές. Η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι βαριά, αυτό το ξέρω πρώτα απ' όλους εγώ, οι παίκτες ότι παίζουμε σε ένα μεγάλο κλαμπ με ιστορία και φυσικά οι φίλαθλοι μας θέλουν επιτυχίες. Το γνωρίζουμε αυτό εξαρχής και πρέπει να μπορούμε να ζούμε με αυτή την πίεση και να αντεπεξέλθουμε γιατί οι οπαδοί μας βοηθάνε αρκετές φορές, αποτελούν τον δωδέκατο παίκτη μας και ο μόνος τρόπος για να είναι χαρούμενοι είναι να μαχόμαστε και να κερδίσουμε τα παιχνίδια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK