Στραματσόνι: "Ναι στο 4-4-2 αλλά όχι μόνο"

O Αντρέα Στραματσόνι επιμένει στο 4-4-2, παράλληλα όμως τονίζει ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να μάθει να προσαρμόζεται και σε άλλα συστήματα.

Στραματσόνι: "Ναι στο 4-4-2 αλλά όχι μόνο"

Oλα όσα είπε στη Nova

Ήταν μια σημαντική νίκη αυτή κόντρα στην Παναχαϊκή. Θέλαμε να κάνουμε μια νίκη, μια επανεκκίνηση. Υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες λόγω της ποινής και της ήττας στον Ηρακλή. Το κύπελλο είναι στόχος μας και θέλαμε να πάρουμε αυτή την νίκη για να κοιτάξουμε το επόμενο ματς στην Βέροια. Πέρα από την νίκη ήταν σημαντικό να δω σε αυτό το παιχνίδι και τα χαρακτηριστικά κάποιων άλλων παικτών. Δεν είναι μόνο θέμα ο Κλωναρίδης. Όλα τα παιδιά που έπαιξαν είχαν σωστή συμπεριφορά στον αγώνα".

Για το σύστημα που προσπαθεί να καθιερώσει: "Είχαμε πει πως θα παίξουμε με 4-4-2. Υπάρχουν δύο επιλογές, να παίξεις στην ευθεία ή με ρόμβο. Είναι σημαντικό για μια μεγάλη ομάδα να ξέρει παραπάνω από ένα σύστημα. Ανάλογα την περίσταση και την αγώνα με αυτά σκοπεύουμε να προχωρήσουμε στο μέλλον".

Για τα εκτός έδρας παιχνίδια: "Πρέπει να δουλέψουμε την προσέγγιση στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αρκετές φορές είναι διαφορετικά σε σχέση με τα εντός. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο το ματς με την Βέροια. Να δείξουμε στους εαυτούς μου ότι μπορούμε να το διορθώσουμε. Χθες, στην Πάτρα, ο αγωνιστικός χώρος ήταν κάκιστος, η επιστροφή με το λεωφορείο δύσκολη για τέσσερις ώρες. Δεν είναι εύκολο να επανέλθεις μετά από αυτό".

Για την απουσία του Μπεργκ από τα επόμενα ματς: "Ξέρουμε ότι ο Μπεργκ είναι πολύ καλός παίκτης αλλά ο Παναθηναϊκός δεν εξαρτάται από έναν παίκτη. Αυτή πρέπει να είναι η φιλοσοφία. Υπάρχει ο Κλωναρίδης, ο Καρέλης, ο Πέτριτς, οπότε υπάρχουν επιλογές και θα δούμε ποιος θα αγωνιστεί στην Βέροια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK