Στραματσόνι: "Θα προσπαθήσω να αλλάξω την εικόνα, θετικός ο Εσιέν"

Ο Αντρέα Στραματσόνι στάθηκε στην κακή εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο μέρος, αναφέρθηκε στον Ηρακλή και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην παρουσία του Εσιέν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός στη συνέντευξη Τύπου:

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: "Είναι λογικό να μην είμαι χαρούμενος. Κάναμε κακό πρώτο ημίχρονο. Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο, προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε. Ο Ηρακλής έπαιξε καλή άμυνα, ήταν οργανωμένος και μας εμπόδισε. Είναι το πρώτο παιχνίδι. Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου, την ομάδα μου και πρέπει άμεσα να γυρίσουμε σελίδα".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αν επηρέασε την ομάδα του: "Οι παίκτες μου δεν αισθάνονταν καλά για τα όσα έγιναν. Εγώ είμαι ο προπονητής όμως και έπρεπε να μείνω συγκεντρωμένος και έμεινα. Το αποτέλεσμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, όμως θα προσπαθήσω να αλλάξω την εικόνα της ομάδας στη συνέχεια".

Για την εικόνα του Ηρακλή: "Δεν συμφωνώ πως δεν δουλέψαμε καλά για τον Ηρακλή. Μελετήσαμε το παιχνίδι του αντιπάλου. Ξέραμε πως έκανε τρικ ο αντίπαλος προπονητής βάζοντας τον Καρασαλίδη, στα χαφ αν και συνήθως παίζει στην άμυνα. Ηξερα τον Ρομάνο, ήξερα τον Βέλλιο. Εκτός του γκολ που πέτυχε ο αντίπαλος δεν θυμάμαι κάποια άλλη καλή στιγμή. Οφείλω να πω ένα μπράβο στον αντίπαλο προπονητή κάτι που έκανα μετά το τέλος του αγώνα".

Για την παρουσία του Εσιέν: "Χρειάζεται χρόνο. Ηταν το πρώτο παιχνίδι. Δεν θα μπορούσε να είναι 100% έτοιμος. Ήταν θετικός. Έδωσε βοήθειες με την παρουσία του Ζέκα δίπλα του και θα βελτιωθεί ακόμα πιο πολύ".