Στραματσόνι: "Θέλαμε Φέτφα, Ταχτσίδη και Κονέ"

Με ονόματα και διευθύνσεις μίλησε ο Αντρέα Στραματσόνι αναφορικά με τους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού που δεν ευοδώθηκαν αυτό το καλοκαίρι.

Στραματσόνι: "Θέλαμε Φέτφα, Ταχτσίδη και Κονέ"

Τώρα που η μεταγραφική περίοδος έφτασε στη λήξη της, ο Αντρέα Στραματσόνι παρουσιάστηκε πιο ανοιχτός για το τι ακριβώς ήθελε ο Παναθηναϊκός στη μεταγραφική περίοδο.

Ο Ιταλός μάλιστα, μιλώντας στη Nova, αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένα ονόματα Ελλήνων διεθνών παικτών.

Ιδού η χαρακτηριστική τοποθέτηση του Ιταλού τεχνικού: "Αυτό το καλοκαίρι κοιτάξαμε να αποκτήσουμε ποδοσφαιριστές που θα βελτιώσουν τον Παναθηναϊκό και θα τον κάνουν καλύτερο. Να ξέρετε όλοι ότι προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε και Έλληνες παίκτες, όπως ο Κονέ, ο Ταχτσίδης, ο Φετφατζίδης, για να μην αναφέρω άλλα ονόματα, όμως παρόλα αυτά, δεν ήταν εφικτό να πάρουμε τους παίκτες που θέλαμε".

Αφιερώματα ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όταν τα ελληνικά μουσεία έσωζαν τις αρχαιότητες μας από τους Ναζί. Αδημοσίευτες φωτογραφίες

Το news247 παρουσιάζει αδημοσίευτο υλικό από την τιτάνια προσπάθεια των Ελλήνων αρχαιολόγων να "εξαφανίσουν" τους θησαυρούς των μουσείων λίγο πριν την είσοδο των Γερμανών κατακτητών

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ