Σύσκεψη τη Δευτέρα στον Παναθηναϊκό

Σύσκεψη... κορυφής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (7/11) στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπου θα αποφασιστεί η επόμενη ημέρα του συλλόγου. Κανένας λόγος ανησυχίας προς το παρόν για τον Αντρέα Στραματσόνι.

Ζιλμπέρτο Σίλβα, Αντρέα Στραματσόνι και Γιάννης Αλαφούζος θα έχουν σύσκεψη κορυφής τη Δευτέρα (7/11) μετά και την αποκαρδιωτική εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακού, η οποία συνοδεύτηκε με βαριά ήττα (3-0).

Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή στους "πράσινους" με τον Στραματσόνι να μην κινδυνεύει. Ωστόσο στο πράσινο στρατόπεδο θέλουν να εξετάσουν την επόμενη ημέρα και να αναλογιστούν τα αίτια της ήττας και του -7 από τον Ολυμπιακό.

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα