Συμφώνησε με Λεντέσμα ο Παναθηναϊκός

Ο Κριστιάν Λεντέσμα ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για συμβόλαιο 2 (1+1) ετών, ύστερα από πολύωρες συζητήσεις με προπονητή του "τριφυλλιού", Αντρέα Στραματσόνι.

Συμφώνησε με Λεντέσμα ο Παναθηναϊκός

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Κριστιάν Λεντέσμα. Ο Αργεντινός έδωσε τα χέρια με τον προπονητή του "τριφυλλιού", Αντρέα Στραματσόνι για συμβόλαιο 2 (1+1) ετών.

O 33χρονος άσος ακολούθησε μέρος της προετοιμασίας των "πρασίνων", αγωνίστηκε στο φιλικό με την Οσμανλίσπορ, αλλά δεν είχε υπογράψει, καθώς υπήρχε μία οικονομική διαφορά, η οποία εν τέλει καλύφθηκε.

Ο Στραματσόνι, ο Λεντέσμα και ο μάνατζερ του διαπραγματεύτηκαν για τέσσερις ώρες και το αποτέλεσμα ικανοποίησε τους πάντες. Πλέον, απομένει η υπογραφή των συμβολαίων, που θα συμβεί στις επόμενες ημέρες.

Ο Λεντέσμα αποτελούσε "διακαή πόθο" του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος θεωρεί πως έλειπε ένας τέτοιος παίκτης από το ρόστερ του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κριστιάν Λεντέσμα: Γεννημένος αρχηγός
Συνέδριο ΟΝΝΕΔ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Τα δάκρυα του Μεϊμαράκη, οι γύφτοι με τα ντάτσουν, οι Κένταυροι και το πάκμαν

Με αφορμή το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας, το News247 θυμάται λιγότερο γνωστές και άγνωστες ιστορίες από την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ