Συμφωνία Παναθηναϊκού με Θελάντερ

Ο Παναθηναϊκός την ώρα που περιμένει την απάντηση του Σέρχιο Σάντσεθ, συμφώνησε με τον Δανό κεντρικό αμυντικό, Ράσμους Θελάντερ.

Συμφωνία Παναθηναϊκού με Θελάντερ

Ο Παναθηναϊκός είναι στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Σέρχιο Σάντσεθ, όμως παράλληλα "έτρεχε" και το θέμα του δεύτερο κεντρικού αμυντικού. Έτσι οι Πράσινοι έφθασαν στην συμφωνία με τον Δανό, Ράσμους Θελάντερ.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός ανήκει στην Άαλμποργκ από το καλοκαίρι του '12 και από την σεζόν 2013-14 είναι αναντικατάστατο στέλεχος για την ομάδα του, την οποία και βοήθησε να φθάσει στην κατάκτηση του νταμπλ εκείνη την σεζόν.

Παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του '16, ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον σύλλογο της Δανίας για την απόκτηση του και ο υψηλόσωμος αμυντικός ο οποίος αποτελεί εισήγηση του Ρενέ Χένρικσεν, αναμένεται στην Αθήνα την Δευτέρα προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 16 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και 8 στο Europa League με την Άαλμποργκ, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της χώρας του.

Ο Θελάντερ σε δράση

News 24/7

24MEDIA NETWORK