Συνάντηση Αλαφούζου - Κοντονή ενόψει ντέρμπι

Τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, επισκέφτηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να συζητήσουν για το σαββατιάτικο (21/11) ντέρμπι "αιωνίων".

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος.

Οι δύο άνδρες βρέθηκαν στο γραφείο του κ. Κοντονή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας προκειμένου να συζητήσουν για το ντέρμπι του Σαββάτου μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ ενημέρωσε τον Κοντονή για τις ενέργειες της ομάδας του, ως προς τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του ντέρμπι. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην τοποθέτηση του πλέγματος στις θύρες 13-14 και στις επαφές που έχει κάνει ο ίδιος, ώστε να οι φίλαθλοι να μην παρεκτραπούν.

Επίσης, ο Αλαφούζος εξέφρασε τις ανησυχίες του στον Κοντονή για την αποτελεσματικότητα της Αστυνομίας, όσον αφορά τους ελέγχους και την περιφρούρηση του "Απόστολος Νικολαΐδης", ενώ του επισήμανε ότι πρέπει να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας και να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα του προηγούμενου Φεβρουαρίου, όταν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν εφάρμοσαν το παραμικρό.

Αυτό που επισήμανε ο Αλαφούζος είναι ότι η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει προβεί σε κάθε ενέργεια που έχει τη δυνατότητα και δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιοδήποτε συμβάν δεν μπορεί να ελέγξει. Πάντως, ο Κοντονής φέρεται να επισήμανε ότι το ντέρμπι πρέπει να διεξαχθεί χωρίς να συμβεί το παραμικρό επεισόδιο.

Επίσης, συζητήθηκε η υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και οι εξελίξεις σε δικαστικό επίπεδο, καθώς και θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη διαιτησία.