Στα "χέρια" των Αρχών ο οπαδός που πέταξε την μπύρα

Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα προσέλθει την Πέμπτη (25/5) ο άνδρας ο οποίος ήταν ο υπαίτιος για τη διακοπή στο πρόσφατο παιχνίδι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ.

Στα "χέρια" των Αρχών ο οπαδός που πέταξε την μπύρα

Ο οπαδός που πέταξε το κουτάκι μπύρας στο κεφάλι του Βλάνταν Ίβιτς βρέθηκε (αυτοβούλως) στην Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας, αφού ταυτοποιήθηκε από τα στοιχεία που είχαν συγκεντρωθεί και αφέθηκε ελεύθερος.

Αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί και να του απαγγελθούν κατηγορίες, ενώ στη συνέχεια θα οριστεί τακτική δικάσιμος. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η στάση που θα τηρήσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αν θα τον "κυνηγήσει" για διαφεύγοντα κέρδη λόγω της ενέργειας του.

Ο δράστης είναι 22 ετών, σπουδάζει στο ΤΕΙ Αθήνας και για να εισέλθει στο "Απόστολος Νικολαΐδης" χρησιμοποίησε το εισιτήριο διαρκείας του πατέρα του. Έχει ιστορικό για πράξεις βίας στο πρόσφατο παρελθόν, όμως δεν έχει προηγούμενο για περιστατικά επεισοδίων στο χώρο του αθλητισμού.

Λίγο μετά ο Γιώργος Βασιλειάδης εξέφρασε την ικανοποίησή του " για την κινητοποίηση της αστυνομίας και ιδιαίτερα του τμήματος αθλητικής βίας για την ταυτοποίηση και σύλληψη του οπαδού", όπως επίσης " για τα εξαιρετικά αντανακλαστικά που επέδειξε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός". Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε " η συμβολή και η συνεργασία της ήταν καθοριστική".

News 24/7

24MEDIA NETWORK