Συνέχισε το ατομικό ο Κουίνσι

Ο Στέργος Μαρίνος γυμνάστηκε κανονικά την Δευτέρα και μόνο ο Κουίνσι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Την Τρίτη και μετά την τελευταία προπόνηση των πράσινων επί αθηναϊκού εδάφους θα ανακοινωθεί η αποστολή για την Αγγλία. Καραγκούνης: "Ο πήχης έχει πέσει στον Παναθηναϊκό".

Συνέχισε το ατομικό ο Κουίνσι

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του την Δευτέρα το απόγευμα για τα δυο σημαντικότερα παιχνίδια της φετινής σεζόν έως τώρα κόντρα σε Τότεναμ την Πέμπτη (6/12) και Ολυμπιακό την Κυριακή (9/12).

Τα ευχάριστα για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα ήρθαν από τον Στέργο Μαρίνο ο οποίος ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και τέθηκε στην διάθεση του Αργεντινού τεχνικού για το ματς στην Αγγλία και κατά συνέπεια και στο ντέρμπι. Αντίθετα ο Κουίνσι ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος και εν συνεχεία γυμνάστηκε μόνος του και αυτό αύξησε τις πιθανότητες ακόμα και για να ταξιδέψει στο Λονδίνο.

Από εκεί και πέρα στην προπόνηση της Δευτέρας στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας όσοι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συμμετείχαν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, ταχύτητες, ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν και την Τρίτη το μεσημέρι, στις 2.00μ.μ. στην Παιανία και εν συνεχεία ο Χουάν Ραμόν Ρότσα θα ανακοινώσει τους εκλεκτούς του που θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK