Συνεχίζει να ελπίζει για Αμπέντ ο Παναθηναϊκός

Ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις με το θέμα του Αμπέντ στον Παναθηναϊκό.

Συνεχίζει να ελπίζει για Αμπέντ ο Παναθηναϊκός

Το ότι ο Μεχντί Αμπέντ απασχολεί τον Παναθηναϊκό, είναι γνωστό. Όπως γνωστή είναι η διάθεση του τριφυλλιού να ικανοποιήσει τα "θέλω" του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος επιθυμεί τον Αλγερινό χαφ που γνωρίζει από την προπέρσινη σεζόν.

Το θέμα είναι σε τι βαθμό βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με τη Νιούκαστλ, η οποία έδειχνε να μην υποχωρεί στο οικονομικό κομμάτι, αλλά πλέον έχουν μπει δεύτερες σκέψεις και υπάρχει στο τραπέζι το ενδεχόμενο η ομάδα που θα ενδιαφερθεί για τον Αλγερινό να πληρώσει ένα μέρος του ποσού.

Σε αυτό το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός μπαίνει γερά στο παιχνίδι, αφού είναι μία προοπτική που τον βολεύει, στο οικονομικό κομμάτι. Πέραν αυτού, τούτη τη στιγμή οι "πράσινοι" ουσιαστικά παίζουν χωρίς αντίπαλο, αφού δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για τον Αμπέντ από κάποια ομάδα. Όσες ενδιαφέρθηκαν για τον μεσοεπιθετικό που έπαιξε το τριφύλλι τη σεζόν 2013-14, έχουν αποχωρήσει από τη διεκδίκησή του, οπότε με τα συγκεκριμένα δεδομένα ο Παναθηναϊκός μπορεί να βγει κερδισμένος.

Δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, ενώ από τον Παναθηναϊκό τηρούν σιγή ιχθύος. Ναι, ενδιαφέρονται για τον Αμπέντ, αλλά δεν δίνουν στίγμα αναφορικά με το αν υπάρχει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις.

Ο 23χρονος χαφ, βέβαια, δεν είναι ο μόνος που υπάρχει στη λίστα των Βόκολου- Φύσσα. Υπάρχουν κι άλλα ονόματα για τα χαφ, αλλά μέλημα αυτή τη στιγμή είναι να ικανοποιηθεί η επιθυμία του Αναστασίου, ο οποίος έχει δεδομένη συμπάθεια για τον ποδοσφαιριστή και τις ικανότητές του.

Οσον αφορά στον ίδιο τον Αλγερινό, επιθυμία του είναι να πάει σε ομάδα που θα παίζει. Και φυσικά δεν θα έλεγε όχι στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό που ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις και μία παρουσία που αναγνωρίστηκε από τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα:

Διώχνει τον Αμπέντ η Νιούκαστλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK